Wat zit er in onze luiertas?

Video's

GET READY WITH ME - KIM (5)Weer een mommy gerelateerde video. In deze video laat ik jullie zien wat ik allemaal mee draag in mijn luiertas en wat mijn tips zijn. LET OP! Iedere moeder ervaart het anders wat zij mee moet dragen in haar luiertas dus elke moeder zal dit op haar manier indelen. Ik laat zien wat voor mij werkt en ik geef hier tips bij.

Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien? Klik dan hier.
 

Abonneren op ons YouTube kanaal kan altijd gratis via deze link. Als jij als eerst op de hoogte wilt zijn van onze nieuwste video’s zal ik dit zeker even doen.

Wat vinden jullie dat niet mag missen in de luiertas?

Kim

Follow

1 thought on “Wat zit er in onze luiertas?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge