Ons YouTube kanaal is eindelijk van ons!

Lifestyle

Al 1,5 jaar zijn wij niet 100% tevreden met ons YouTube kanaal. Hij is namelijk nooit helemaal van ‘ons’ geweest. Maar daar is nu verandering in gekomen. Wij hebben namelijk eindelijk onze eigen URL gekregen.

Toen wij bijna 2 jaar geleden onze blog en YouTube kanaal zijn begonnen besloten we het YouTube kanaal van Daily Breakfast over te nemen. Dit was de oude blog van mij (Kim). Wij vonden het makkelijk te beginnen met een klein opzetje. In die tijd hebben wij er nooit last van gehad dat de url van ons YouTube kanaal eindigde op Dailyyybreakfast. We vonden het niet leuk maar het was geen probleem. Toen de blog steeds meer eigen werd en we er steeds meer plezier in kregen was het toch altijd even lastig om Dailyyybreakfast als url in te moeten geven. Het klopte voor ons gevoel niet helemaal. Ook kregen wij steeds meer het idee dat zoekmachines en kijkers ons kanaal hier niet goed door konden vinden. Daily Breakfast is immers een hele andere blog met een hele andere ingeving.

We waren het zat.

Na een tijdje was vooral ik (Kim) het zat. Daily Breakfast hoorde bij een verleden. Een verleden die ik toen nog niet deelde met Bernadet. Een verleden waar ik niet altijd mee geconfronteerd wil worden. Ik besloot op onderzoek uit te gaan en na wat klungelen en knutselen heb ik het voor elkaar gekregen om onze oude Url te verwijderen en een nieuwe toe te voegen. Dus als je nu zoekt op Perfect Little Moments op YouTube zullen wij boven aan verschijnen! Ook kan je nu heel makkelijk youtube.com/perfectlittlemoments in typen en kom je terrecht op ons kanaal. Yay! <3

1 thought on “Ons YouTube kanaal is eindelijk van ons!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge