Wishlist Herfst/Amsterdam

Beauty Fashion

untitledDe plannen liggen er al weken maar vandaag is het eindelijk zo ver. Wij zitten al een tijd te kletsen met Leonie (Ja Allabout, die met dat héle leuke YouTube kanaal) en vandaag gaan wij haar eindelijk weer eens meeten. Koffie drinken bij Starbucks, de stad in en samen lunchen. Wij hebben er enorm naar uitgekeken en vandaag is het eindelijk zo ver. Wees niet getreurd trouwens want er komt heel snel een vlog online.

Lush kerstcollectie – De tijd waar ik enorm naar uit kijk is eindelijk. De kerst collectie van Lush ligt in de winkels!!! Natuurlijk ga ik hier wat van scoren en voor nu liggen mijn ogen op; Papa Noël washjelly, Rose Jam shower gel, Snowman showerjelly.

Sjaal Stradivarius – Ik ben op zoek naar een sjaal voor bij mijn nieuwe bordeaux rode winterjas en ik zag dat ze bij Stradivarius zulke mooie sjaals hebben. Vooral deze met dit printje vind ik heel erg gaaf.

Silver sneakers Stradivarius – Ik heb deze schoenen al op verschillende instagram accounts voorbij zien komen en omdat Stradivarius nieuw is in de Kalverstraat vind ik dat ik ze wel mag scoren. Ik heb nog geen idee hoe ik ze ga combineren maar dat zien we dan wel.

Rib dress H&M – Dan heb ik de laatste tijd echt een jurkjes EN streepjes verslaving. Bij H&M zag ik ze weer allebei samen komen en deze vind ik heel leuk met simpele sneakers eronder.

The body shop Himalaya Charcoal Purifying Glow Mask – Ik heb in de kast nog ergens een kortingsbon liggen en daarom vind ik het tijd om eindelijk eens dit (best wel dure) masker te proberen. Ik ga deze proberen omdat hij zorgt voor intensieve reiniging en mijn huid dat op dit moment enorm kan gebruiken.

Mijn wishlist is niet heel lang maar dit komt omdat ik het altijd lekkerder vind om te winkelen zonder wishlist. Waarom? Nou zo let ik minder op de spulletjes die ik moet scoren en kom ik thuis met meer leuke dingen. Win win dus.

Wat staat er op 1 op jouw wishlist?

Kim

6 thoughts on “Wishlist Herfst/Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge