WIN Chip en Mrs Potts van Primark! 

Video's

WIN: Chip en Mrs Potts. Wij hebben een hele toffe winactie voor jullie! Na maanden zoeken hebben wij namelijk chip en mrs potts weten te bemachtigen. Niet alleen voor ons maar dus ook voor één van jullie!

Tale as old as time. Tune as old as song. Bitter sweet and strange. Finding you can change. Learning you were wrong. Certain as the sun. Rising in the east. Song as old as rhyme. Beauty and the beast. Tale as old as time. Beauty and the beast.

Zoals het beroemde liedje uit deze prachtige film al zegt. Wij vinden beauty and the beast een geweldig sprookje. Wij denken dat dit momenteel de meest populaire collectie ooit is uitgebracht door Primark. Ze doen het de laatste tijd geweldig met hun Disney spullen en ook deze keer moesten wij deze collectie echt hebben. Maar natuurlijk ook voor jullie!

Wat moet je doen om mee te doen aan deze WIN: Chip en Mrs Potts?

  • Abonneer je hier op ons kanaal.
  • Laat een reactie achter met geldig email adres op ons YouTube kanaal.
  • Én geef een duimpje omhoog op deze video zodat meerdere mensen deze video kunnen zien.

Meedoen kan tot en met 3 November 2017. Wij mailen zelf de gelukkige winnares dus dit komt niet online te staan. Het is heel belangrijk dat je abonneert op ons kanaal want zolang je dit niet doet zal je niet meedoen met deze winactie.

Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

4 thoughts on “WIN Chip en Mrs Potts van Primark! ”

  1. Oh, dit is echt een gave winactie! Zelf was ik vroeger ook helemaal dol op Belle en het Beest, maar nu mijn dochter 6 jaar is, vind ze het ook helemaal geweldig. Ik denk dat je hier een mama en dochter heel erg blij mee gaat maken :). Ik doe dus graag mee met de winactie. Ik heb me net geabonneerd op jullie YouTubekanaal en een duimpje omhoog gegeven. Fijne dag!
    Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Rituals | The Ritual of Anahata & Private collectionMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge