Werkboek, handlettering doe je zo! – REVIEW

Lifestyle

Karin Luttenberg schreef een tweede boek. Als vervolg op ‘Handlettering doe je zo!’ Kwam hier het werkboek handlettering doe je zo. Ik was heel benieuwd dus besloot hem te bestellen. 

Van mijn psycholoog had ik afleiding nodig. Ik zat continu in ‘vechtmodus’ en kon mij maar moeilijk ontspannen. Schrijven bezorgde mij atress, video’s filmen lukte me niet. Ik was op zoek naar een nieuwe hobby. Bij talloze meiden kwam ik toffe handletttering werkjes tegen en dat wilde ik ook! Ik liep Bruna binnen en heb daar in al die boeken zitten bladeren. Deze sprong er voor mij uit. 

Auteur: Karin Luttenberg is grafisch vormgever, ontwerper en eigenaar van paperfuel.nl. Handlettering is haar passie. Ze werkt voor diverse opdrachtgevers zoals Flow, Flair en LINDA magazine

Ik kreeg bij dit boek meteen een basisschool gevoel. Letters overtrekken en daarna op lijntjes papier de letters zelf oefenen. Ik moet zeggen dat dit een hele handige manier is om het handletteren snel onder de knie te krijgen. Je leert in dit boek letters, banners, doodles maar je kan ook kleine opdrachten doen. Het boek is veelzijdig en leuk. 

Zelfs voor een beginner als mij is dit boek leuk! Ik ben fan. De opdrachten zijn makkelijk, verschillend en je leert heel erg veel verschillende technieken van het handletteren. 

Werkboek Handlettering doe je zo!

ISBN 9789048837700 – Uitgever: Moon – Verschenen: november 2016 – Te koop bij diverse boekwinkels voor €9,99

4 thoughts on “Werkboek, handlettering doe je zo! – REVIEW”

  1. Ik heb deze ook, maar jammer genoeg nog niet echt de tijd genomen om er mezelf creatief mee bezig te houden… Binnenkort toch maar eens doen, want denk ik inderdaad dat het heel ontspannend kan werken! Fijn dat het jou zo goed bevalt! 🙂
    Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge