Weekvlogs maand 1 – #1 t/m #4

Video's

img_4858Voor de meiden die ons alleen op onze blog volgen en niet op YouTube is dit nieuws nog nieuw maar ik ben sinds vorige maand begonnen met weekvloggen. Tot nu toe vind ik dit ontzettend leuk om te doen en voor nu is het ook zeker iets waar ik mee doorga.

Goed, vorige maand begon ik dus met weekvloggen. Waarom jullie hier nu pas iets over horen? Ik wil de blog niet blijven spammen met alleen maar video’s van mij zonder dat er ‘normale’ artikelen van mij online komen. Hierdoor heb ik in overleg met Bernadet besloten om eens per maand een overzicht met mijn weekvlogs op de blog te zetten.

De vlogs van mijn 1e maand


In de eerste weekvlog was ik veel thuis waardoor ik lekker veel met Davey kon spelen. Hij komt daarom ook regelmatig voor in deze vlog. Zoals je kan zien is het al een heerlijk eigenwijs mannetje met een eigen wil. Verder maakte ik dansend schoon, deed de was en waren wij veel moe.


Week 2 van het weekvloggen. Het was bloedje heet, we gingen naar Primark en we genoten vol op van het warme zonnetje.


Week 3 van de vlogs: Don en ik waren 4,5 jaar samen waardoor we uit eten gingen. Dit komt niet vaak meer voor omdat wij het ook gezellig vinden om Davey met ons mee te nemen. De herfst begon eindelijk en het werd steeds kouder.

Abonneren op ons YouTube kanaal kan altijd gratis. Als jij als eerst op de hoogte wilt zijn van onze nieuwste video’s zal ik dit zeker even doen. Kan je de video’s hier boven niet zien?  Klik dan hier om naar ons YouTube kanaal te gaan.

Wat vinden jullie van mijn weekvlogs? Hot or not

2 thoughts on “Weekvlogs maand 1 – #1 t/m #4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge