WEEKVLOG #1: Bestie weer zien & SUSHI ! | Bernadet

Lifestyle Video's

Hoi lieverds!

Laatst kocht ik de Canon G7X mark ii en dat was niet zonder reden, of liever gezegd: redenen. Ik wilde een compactere camera mét de functies van een DSLR en het liefste eentje waarmee ik ook kon gaan vloggen. Zo gezegd zo gedaan. Ik ga in elk geval tot eind augustus voor jullie weekvloggen.

Eind juli ga ik o.a. naar London en laat ik een tatoeage zetten en zo gaat er nog veel meer gebeuren. Ondanks ik wel gewoon moet werken, wil ik de uitdaging van het weekvloggen wel aangaan. Ik ben enthousiast en ik hoop jullie ook!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Liefs Bernadet.

2 thoughts on “WEEKVLOG #1: Bestie weer zien & SUSHI ! | Bernadet”

  1. Superleuk dat je begonnen bent met weekvlogs, echt heel gezellig Bernadet! 🙂 Die sushi ziet er trouwens heerlijk uit !! Hoeveel heb je betaald voor de horloges als ik vragen mag? Die zien er inderdaad heel leuk uit!
    Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge