Dít was mijn kerst periode 2017

Lifestyle

Dit was het alweer. De feestdagen van 2017 zijn voorbij en het nieuwe jaar is begonnen. Gelukkig nieuwjaar! Mogen al je dromen werkelijkheid worden. Wij hebben dit jaar hele rustige feestdagen gehad. Wij hebben kerst en oud en nieuw thuis gevierd en hebben veel tijd met familie door gebracht. In deze kerstperiode (wat ik maar even kort de maand December noem) hebben wij erg veel leuke dingen gedaan. Ik besloot daarom deze weekvlogs WEEKMAS te gaan noemen. Hierdoor konden jullie zien dat alles wat ik hierbij filmde te maken had met kerst of de periode voor kerst. Vandaag kwam de laatste weekmas online. Weekmas 3, met als klapper op de vuurpijl mijn twee kerstdagen. De indelingen hiervan en alle gezellige momenten die wij deze dagen gehad hebben.

De weekmas video’s op een rij

Ik heb heerlijke feestdagen gehad. Ik heb weer van deze periode van kerst genoten. En nu is het tijd om er weer een jaar naar uit te kijken voor kerst 2018. Ik heb er nu al zin in!

2 thoughts on “Dít was mijn kerst periode 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge