Vlog 44: De ikea relatie test

Video's

Goedemorgen! Welkom bij een nieuwe weekvlog. I’ll just gove it a try. Deze week ging niet heel soepel. Maar wij hebben het weekend wel afgesloten met een peuterbed voor Davey én een sinterklaas feest.


Kan je de video niet zien? Klik dan hier

1 thought on “Vlog 44: De ikea relatie test”

  1. Hey! Is het een ideetje om er voor te zorgen dat je via je blog je vlog wat via een groter scherm kan kijken? Ik klik nu steeds je blog even weg en ga naar je YouTube account zodat ik jullie vlogs wat groter kan bekijken. Dit lukt namelijk niet via je blog. Lijkt me trouwens heel fijn dat je ons binnenkort meer gaat vertellen over je therapie, vind ik echt heel knap en moedig van je! 🙂 Goed bezig!! En nu ik jouw nette kledingkast zie, wil ik ook meteen aan die van mij beginnen, dat is namelijk ook dringend nodig! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge