Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Beauty

De lente en zomer beginnen eindelijk een beetje in zicht te komen. Tijd voor mij om nét dat beetje extra tijd aan mijn uiterlijk te geven. Ik test voor jullie deze lente de Veet Sensitive Precision Beauty Styler. En ik ga er jullie vandaag van alles over vertellen.

Toen ik het pakket binnen kreeg moet ik eerlijk zeggen dat het eerste wat mij te binnen schoot: “Heeft Veet ook tandenborstels?” was. Want eerlijk? Dit apparaatje heeft wel een beetje de vorm van een tandenborstel. De kleurtjes van het apparaat vind ik heel vrouwelijk. Dat trekt mij persoonlijk meteen aan.

Voor zo’n compact en klein apparaatje krijg je ontzettend veel bij voor het geld. Ik vind dit persoonlijk heel fijn zodat ik niet nog losse onderdelen hoef bij te kopen of uit te zoeken.

Inhoud

  • Etui
  • Batterij
  • Reinigingsborstel
  • Twee verschillende kammetjes (2mm & 4mm)
  • Bescherming kap
  • Trimhoofd (20mm) voor bikini lijn en oksels.
  • Een dubbelzijdige trimmer van 16mm en 6mm voor het gezicht.

Het grote trimhoofd is bedoeld voor oksels en bikini lijn. Hoe handig dat dit nu gedaan kan worden met een klein apparaatje? Heel makkelijk mee te nemen in de tas voor vakantie natuurlijk!

De dubbelzijdige trimkop is bedoeld voor het gezicht. Hier kan je bijvoorbeeld je wenkbrauwen mee in vorm brengen.  Met de opzetkam kan je al je haartjes in één lengte trimmen.

Ik vind dit apparaatje heel erg leuk en vooral ontzettend makkelijk voor op vakantie. Ik zal hem dan ook meenemen tijdens mijn weekendje weg. Om hier mijn wenkbrauwen mee te doen zie ik niet zitten. Meer omdat ik dit zelf gewoon heel erg eng vind haha. Het trim apparaat doet geen zeer tijdens gebruik. De Veet Sensitive Precision Beauty Styler is te koop voor €29,99 bij online shops en drogist.

Dit product ontving ik ter review.

 

3 thoughts on “Veet Sensitive Precision Beauty Styler”

  1. HAHA het lijkt inderdaad op een elektrische tandenborstel. Ik zou zo een ding inderdaad niet vertrouwen in de buurt van m’n wenkbrauwen maar voor de rest lijkt hij mij erg handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge