try on

Try on shoplog: Bershka, Zalando, Pull and bear & Boohoo

Video's

Try on shoplogs vind ik zelf enorm leuk om te kijken. In deze try on herfst shoplog laat ik heel veel items zien van de winkels: Zalando, Bershka, Pull and Bear & Boohoo. Ik vertel over de kleding. Ik trek ze aan en ik laat weten hoe de kleding voelt voor mij. Kijk je mee?


Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien klik dan hier?

1 thought on “Try on shoplog: Bershka, Zalando, Pull and bear & Boohoo”

  1. Die pomponnetjes oorbellen zou ik zelf nooit kopen, maar jou staan ze echt héél leuk zag ik al in de vorige vlog! 🙂 Ik zou ook nog eens nieuwe jeansbroeken moeten inslaan maar vind dit echt een moeilijke klus! Die trui van Pull & Bear zou ik zeker houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge