Shooten in het bos

Lifestyle

Ik vind het heerlijk om met mijn camera in het bos te lopen en daar mooie plaatjes te shooten. De foto’s die ik vandaag laat zien zijn al van een tijd geleden maar wel een goed voorbeeld hiervan. Dit zie je namelijk aan mijn blonde haar. Ik wil jullie vandaag laten zien wat voor resultaten (na bewerking) eruit komen als ik ben wezen shooten in het bos.

De foto’s die ik vandaag laat zien heb ik genomen met mijn Canon G7x. Dit heb ik om een speciale reden gedaan. Ik kan deze camera namelijk verbinden met mijn telefoon. Hierdoor kon ik mooi plaatjes van ons drie of van Don en mij schieten zonder dat er een extra persoon mee hoefde te zijn. Als jullie interesse hebben in een artikel over hoe ik dit doe dan hoor ik het graag.

Ik had een opvallende outfit aan die ik perfect vond passen bij het bos. Don en Davey hadden ook eindelijk zin om voor de camera te staan (Yes!) dus daar nam ik het natuurlijk van. Ik vind de foto’s ontzettend leuk geworden en ben er ook heel erg trots op.

Sommige zullen de bewerking té overdreven vinden ik vind het persoonlijk erg mooi. Ik probeer los te laten wat andere vinden en wat meer op mijn eigen gevoel af te gaan. Laat me weten wat jij van de foto’s vond en als je ideeën hebt voor meer foto artikelen laat het me dan zeker even weten.

5 thoughts on “Shooten in het bos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge