Pont des Arts: Augustus 2014

Lifestyle

Een dagje parijs met je liefde betekent natuurlijk een bezoekje aan Pont des arts. Wij hebben hier samen een slotje opgehangen en het sleuteltje in de seine gegooid. Maar wat houd deze brug nou eigenlijk in? En waarom wilden wij zo graag een slot ophangen? Ik blik terug op Augustus 2014.

Verliefde stelletjes kopen een hangslot en schrijven daarop hun naam of iets liefs. Vervolgens bevestigen zij het hangslot aan de brug en werpen de sleuteltjes in de Seine. Een gebaar waarmee ze hun liefde verankeren in de ‘stad van de liefde’. Er is nu een brug bij gemaakt omdat de sloten te zwaar werden. Er werd zelfs verteld dat er sloten verwijderd zullen worden maar dat is gelukkig alleen in het midden. Wij hebben gekozen voor de originele Pont des arts. Dit is de brug waar het allemaal begon en dus erg speciaal.

Wij wilden samen een slotje ophangen om onze liefde te bezegelen. Dit hebben wij eind Mei natuurlijk al gedaan doordat Don mij ten huwelijk vroeg, maar wij vonden het leuk om het nog een keer te doen. Wij zijn samen vorig jaar door een hele moeilijke tijd gegaan en we staan hier allebei van te kijken dat we hier sterker dan ooit zijn uitgekomen. Wij zeggen altijd wel “Dit is voor altijd” maar een slotje aan een brug zit er natuurlijk ook voor altijd. Toen het slotje hing was het tijd om het sleuteltje in de Seine te gooien. We hielden hem samen vast en lieten hem op hetzelfde moment los. Bij ons slotje zaten 3 sleutels. We hebben maar 1 sleutel weggegooid. De ene houd ik en de andere Don. De stad van de liefde en dan zo’n mooi gebaar aan een brug. Ik vind het allemaal heel mooi. Daarna maakten we wel grapjes van “Goh als het uitgaat moet je die sleutel opduiken hè”. Je moet er natuurlijk wel een beetje een grapje van maken haha.

Wat vinden jullie er van dat veel slotjes van deze brug zijn weggehaald?

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge