Persoonlijke update: EMDR DIARY

Lifestyle Video's

Eind Juni nam ik jullie mee in mijn eerste persoonlijke update op ons YouTube kanaal. Sinds die tijd is er veel veranderd en vooral over hoe ik mij voel. Ik vertel jullie er vandaag meer over. Ik wist niet goed hoe ik de woorden op papier moest krijgen. In mijn hoofd zat mijn gevoel. Ik wilde niet overdreven of als een aansteller overkomen dus besloot ik de camera te pakken en te vertellen over hoe ik alles voor me zie. Daar kwam onderstaande video uit.


Kan je de video niet zien? Klik hier.

Ik vind het op dit moment heel moeilijk om te zien wat goed voor me is en wat overbodig is. Dat balans zoeken vind ik lastig. Ik snak echt naar leuke dingen doen en die 4 muren uit. Ik voel dat ik dat nodig heb. Voor de rest zal ik wel zien wat de therapie mij brengt. Ik vind het zwaar.

1 thought on “Persoonlijke update: EMDR DIARY”

  1. Wauw Kim, heel veel respect en bewondering voor jou dat je hier een video over maakt en hier zo open over vertelt! Ik vond die uitleg over het brain en stress en deze wisselwerking op elkaar echt heel interessant en goed om jezelf hier bewust van te zijn. Ik hoop dat je op deze manier de hulp kan krijgen die je nodig hebt, zorg goed voor jezelf! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge