Over

Hey!

Wij zijn Bernadet en Kim. Twee vriendinnen die elkaar hebben leren kennen via het bloggen. Wij zijn 23 en 22 jaar oud en hebben een grote passie voor beauty, fashion, fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Bernadet werkt als pedagogisch medewerker terwijl Kim een opleiding communicatie doet en fulltime mama is. Twee vriendinnen met een lange afstand maar die qua passies en karakter enorm veel op elkaar lijken.

Vanaf April 2016 zullen wij bloggen op onze nieuwe blog perfectlittlemoments.nl, beter bekend als PLM. Wij schrijven beide over beauty, lifestyle en fashion. Bernadet zal hierbij skincare & fotografie bij brengen. Kim schrijft daarnaast nog over haar leven als jonge moeder en zal outfit posts laten zien.

Je kan elke dag om stipt 06:00 uur een artikel van ons verwachten. Op Maandag zal dit een Mommy Monday artikel zijn en op Donderdag een video. De veranderingen op onze blog vinden wij het leukst maar toch proberen wij hier een logische volgorde in te maken. Je kan dus heel wat diversiteit van ons verwachten. Wij willen elke dag een artikel online hebben staan maar het kan natuurlijk voorkomen dat er iets tussenkomt. Dit zullen wij vermelden op Twitter. Je zou het eventueel ook kunnen lezen op onze Facebook pagina.

De foto’s en video’s op PLM worden gemaakt met een Canon 700D met standaard 18-55 mm IS II-lens en een Nikon D5200 met standaard 18-55 mm. Onze video’s bewerken wij in Imovie en Sony Vegas Pro & foto’s passen wij aan in Photoshop. Aangezien wij zelf onze foto’s en video’s maken is het daarom ook verboden om deze afbeeldingen te gebruiken.

Contact: info@perfectlittlemoments.nl

Follow