NYX Soft Matte Lip Creams review

Beauty

img_2460
De NYX store in Amsterdam heeft nog maar een aantal dagen haar winkel geopend maar ik heb al wat mooie beauty’s aan mijn collectie weten toe te voegen. De opening van de NYX store was hét excuus voor mij om een review online te zetten. Dus doe lekker inspiratie op en laat je verrassen door deze twee mooie kleurtjes.

img_2462
De verpakking van het product vind ik eigenlijk vrij simpel. Niet chic, niks bijzonders gewoon normaal. De Matte draai dop vind ik dan wel weer een leuk extraatje. Persoonlijk vind ik het wél handig dat je aan de huls al kan zien welke kleur van het product je te pakken hebt, geen uren graaien in je stash dus. De nummers van het product kan je vinden op de bovenkant van de dop maar de namen van het product staan alleen aan de zijkant. Voor mij was het even een zoektocht maar het zijn dus; Copenhagen & Amsterdam. Je gebruikt een kwastje net als bij een lipgloss maar voor deze matte lipsticks vind ik dit juist wel handig. Het brengt makkelijk aan en ligt stevig in de hand. Het product bevat 8ml en is in perfect formaat voor in je tas.

Copenhagen

img_2594
Zodra ik het product op mijn lippen smeer word ik blij. Het product is inderdaad matte maar hij voelt zó fijn aan op je lippen. Niet uitdrogend, blijft goed op zijn plek zitten, het pigment is echt fantastisch, hij is mooi op te bouwen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben echt blij verrast hoe dit product op je lippen aanvoelt. Het lijkt zelfs nog verzorgend. Copenhagen is een mooie bordeaux rode kleur die makkelijk is op te bouwen. De kleur geeft mij het ultieme herfst gevoel en staint niet in je lippen. De kleur is makkelijk te vervagen en kan ook voor een dagelijkse look gebruikt worden.

Amsterdam

img_2579
Amsterdam vind ik de perfecte ‘to go’ kleur. Geen standaard nude kleur maar wel makkelijk voor de aller daagse look. Niet te gewaagd maar wel mooi als iets extra’s. De kleur doet mij een beetje denken aan framboos. Niet té rood maar wel wat extra’s.

img_2598img_2582
Hier draag ik de kleurtjes in mijn look. Copenhagen (foto 1) en Amsterdam (foto 2).

img_2468
NYX is in Nederland te koop in de Kalverstraat of te bestellen via Douglas. NYX soft matte lip cream kost €7,50.

Wat vind jij van de producten van NYX?

Kim

10 thoughts on “NYX Soft Matte Lip Creams review”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge