My perfect little moments #4 – ziek, nieuwe kruidvat & camera

Lifestyle

Het was me weer een weekje wel! Wat onschuldig begon eindigde weer in een ziekenboeg. Verder deden wij of ik ook nog leuke dingen wat ik wel graag met jullie wil delen.
De week begon heel productief. Maandag ben ik namelijk flink wezen schoonmaken. Ik heb alles van zijn plek gehad en alles is stofvrij. Laat die Lente nu maar komen!

Maandagmiddag ging ik nog even aan de slag voor deze Instagram foto. Grappig feitje is dat het echt niemand opviel dat ik geen make-up droeg.


Dinsdag kregen wij Davey zijn nieuwe schoenen binnen. En omdat hij enorm veel energie had besloot ik gelijk met hem naar buiten te gaan.

Heerlijk een rondje park en naar de eendjes. Davey vindt dit echt heerlijk. Hij was Dinsdagochtend enorm druk en ik snapte niet goed waarom.


Totdat hij na zijn middagslaapje zo wakker werd. Enorm hoge koorts (39,6) en wat pieperig.

Om hem een beetje af te leiden besloten wij samen een heerlijke appelcake te bakken. Tijdens het avondeten wilde hij helemaal niks eten. Ik zal de details besparen maar nog geen 5 minuten later zat ik onder de spuug.


Woensdag had ik een emdr afspraak. Daarna moest ik even naar het dorp om zetpillen te halen. Ik kwam erachter dat er een nieuwe Kruidvat geopend is en daar ben ik heel blij mee! Een lekkere grote winkel met veel make-up.

En omdat Davey nog steeds ziek was bleef hij even bij mijn moeder. Grotendeel van de dag lag hij er zo bij of wilde hij bij mij hangen. Je snapt goed dat op zulke dagen ik echt niks kan doen.


Donderdag was het helaas nog steeds drama. Davey wilt gewoon niks eten waardoor hij heel weinig energie heeft.

Tijdens zijn slaapje besloot ik de nieuwste aflevering van Riverdale te kijken om even wat tijd voor mezelf te pakken. Ik merk dat ik deze dagen enorm vermoeiend vind en ik lig elke avond daarom ook vroeg in bed.


Vrijdag ging het weer niet beter. Ik besloot toch even een frisse neus te halen met Davey. Ik vind namelijk zelf dat een frisse neus al enorm veel goed doet.

We deden een rondje Action en ik heb zoveel leuke spulletjes gezien! Ik ben bezig mijn kamer wat gezelliger te maken en ik ben goed geslaagd.


Zaterdag was het weer feest want Don was er. Helaas was Davey nog steeds ziek maar we besloten toch even op pad te gaan voor een nieuwe buggy. De bugaboo cameleon die wij nu hebben vind het dragen van Davey zijn gewicht niet meer heel leuk waardoor hij enorm begon te kraken.

Bij baby dump waren wij helaas niet geslaagd dus reden we door naar Prenatal. Daar hebben we onze buggy na heel wat testritten gevonden. Komt dat kindje in de etalage jullie ook niet bekend voor?

De instagram story van van dit plaatje zegt genoeg. De week eindigde nog steeds in een groot drama. Don moest helaas weer vroeg voetballen waardoor ik (net als de rest van de week) er alleen voor stond. Normaal geen drama maar ik moet eerlijk zeggen dat als Davey ziek is ik het best pittig vind.

Mijn moeder haakte voor Davey deze camera. Hij is er echt gek op en wil net als mama overal foto’s van maken.

De week begint helaas nog steeds in een ziekenboeg maar ik heb wel een leuke week voor de boeg. Vandaag hoop ik naar de kapper te gaan en ik ga deze week ook een dagje winkelen met Don. Tot volgende week!

4 thoughts on “My perfect little moments #4 – ziek, nieuwe kruidvat & camera”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge