My perfect little moments #3 – Wéér in de ziekenboeg

Lifestyle

Deze week liep even iets anders dan gepland. Ik werd namelijk omgetoverd tot ‘zuster’ en dat maakte mijn week ontzettend druk. Kijk jij mee?

Op Maandag werd mijn moeder ziek en moesten we even naar de supermarkt om wat drop te halen. Ja, en vind dan maar de goede tussen die 1000 smaken.

Het huishouden kwam daardoor even op mijn schouders terecht waardoor ik ook kookte.

Wij hadden Dinsdag een heerlijke mama dag. Ik geniet énorm van deze dagen. We hebben treinbanen gebouwd, speelden samen in zijn keukentje en knutselden met klei.

Hebben jullie de temperaturen gezien afgelopen dagen? -17!! Toen ik buiten liep voelde het als messen in mijn gezicht. Zo pijnlijk.

Woensdag ging Davey eindelijk weer een dagje naar het kinderdagverblijf waardoor ik even wat tijd had voor mezelf. Ik vind zo’n tussendoortje als hierboven op het moment heerlijk! En ik kan met trots vertellen dat ik in 2 weken tijd al 6 kilo ben aangekomen!

Een kleine verrassing voor Davey omdat hij het zo goed deed bij de kindjes. Patatjes halen bij de snackbar.

Het huishouden lag nog steeds op mijn schouders en ik heb deze week wat extra klusjes gedaan voor mijn ouders als: de was, ramen lappen, stofzuigen, dweilen etc. Donderdag was het tijd voor was nummer 6.

Ook maakte Davey vandaag zijn allereerste echte tekening. Ik vind het zo mooi om te zien hoe hij ‘echt’ probeert te kleuren binnen de lijntjes. Hij wist ook precies welke kleur waar moest.

Vrijdag voelde ik mij weer zo energiek. Daar heb ik de laatste tijd wel mijn ‘brandstof’ voor nodig en dat zijn deze medicijnen. Voor mijn buikpijnen en andere klachten in mijn lichaam.

Tijdens het middagdutje van Davey had ik zoveel gedaan dat ik ervoor koos een heerlijk geniet momentje te hebben op de bank met een nieuwe lak van Essie, een stuk chocola en een koffie.

Op Zaterdag en Zondag zien wij Don altijd vast en dan is het feest. Deze keer zouden we thuis blijven maar omdat mijn beide ouders ziek waren kozen we ervoor naar Haarlem te gaan zodat mijn ouders nog een weekend rustig aan konden doen. Ik at deze heerlijke kip pesto salade met extra gegrilde kip.

En daarna gingen we naar een feestje. Wij zien de vrienden van Don niet heel vaak maar op de momenten dat we ze zien is het ontzettend gezellig en zien we elkaar eigenlijk heel de avond niet haha. De foto is trouwens aan het begin van het feestje gemaakt mocht je denken: welke vrienden?

Zondag deden we lekker rustig aan en daarom heb ik vandaag ook maar 1 foto gemaakt. Ik kwam wel in mijn Camera roll deze foto tegen en dat herinnerde me eraan dat ik echt weer meer zwart wit portretten moet gaan schieten.

Gezellig hoor zo’n mannen huishouden. Die zijn helemaal verloren in voetbal.. *zucht*

Dat was hem weer voor deze week. Helaas weer niet heel spectaculair maar als ik eerlijk ben geniet ik hier ook enorm van. Lekker rustig aan doen. Ik ben benieuwd wat deze week mij weer gaat brengen.

1 thought on “My perfect little moments #3 – Wéér in de ziekenboeg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge