My perfect little moments #2 – 50 shades en bevroren langs het veld.

Lifestyle

Tijd voor een nieuwe week! Deze week hebben we veel leuke dingen gedaan en hadden we eigenlijk te weinig tijd voor onszelf. We gingen naar Amsterdam, zijn naar de bios geweest en ik heb me bevroren langs het veld.
Op Maandag had Davey zijn griep helaas toch doorgezet. Ondanks dat hij het grootste gedeelte van de dag op de bank hing en boekjes las kreeg hij ook zin in taartjes. Gelukkig had ik nog wat ingredienten in huis en besloot hij helemaal zelf deze te maken.

In de middag ging ik nog even lekker met hem de straat op in de hoop dat hij het wat minder benauwd zou krijgen. Minder benauwd werd hij helaas niet maar de frisse lucht heeft hem wel heel goed laten slapen.


De dag begon Dinsdag vroeg voor mij. Om 08:00 uur zat ik namelijk al bij de post voor het bloedprikken. Bloedprikken was nog steeds nodig voor de onderzoeken naar mijn buikpijnen.

Ik kan Davey erg moeilijk tevreden krijgen als wij buiten de deur zijn de laatste tijd. En omdat hij echt niet lekker was mocht hij van mij een filmpje kijken op mijn telefoon. Normaal ben ik hier geen groot voorstander van maar als het hem rust geeft vind ik dit af en toe prima.


Woensdag was een hele leuke dag! Na 9 weken (shame on us) zag ik eindelijk mijn liefste liefste weer. Dus op naar Amsterdam en shoppen maar.

Naast al het shoppen wat we deden besloten we ook heerlijk langs de grachten te gaan lopen. Wat is Amsterdam toch mooi. Een groot gedeelte van mijn familie (waaronder mijn moeder die geboren is in amsterdam) komt uit Amsterdam dus ik voel altijd een speciale band met deze stad.

Een toerist (hoe lekker andersom) vroeg of ze een foto van ons moest maken terwijl wij Instagram foto’s stonden te shooten. Nou dat wilden wij wel.

Om 14:00 uur gingen we ons eindelijk lekker opwarmen met koffie en twee broodjes kroket. Dat vind ik af en toe zo ontzettend lekker. Wij hebben ook een traditie gestart 3 jaar geleden en dat is photobooth foto’s laten maken. Deze hobby is zo uit de hand gelopen dat ik stapels foto’s van ons heb haha.


Donderdag was Davey nog steeds helemaal niet lekker. Ik besloot hem een vitamine boost te geven door hem een fruit ontbijt te geven. Hij vond het heerlijk.

Kijk nou hoe cute mijn peuter is! Ik maak hem de laatste week na een uur wakker in de middag. Davey maakte er ‘s nachts namelijk een potje van met slapen en ook zat ik vaak al om 6 uur beneden.


Wij waren dit weekend bij Don thuis en oeps het tweede broodje kroket van deze week. Ik vind dit echt zo ontzettend lekker.

Al 3 jaar lang gaan Don en ik op Valentijnsdag naar de 50 shades film. Dit jaar kwam het er helaas niet van omdat Don in zijn laatste fase van afstuderen zit. Zaterdagavond besloten we Datenight in te lassen. Ik zal nog wel een stukje schrijven over wat ik van de film vond.


wat was het koud Zondag, hé? Wij hebben 45 minuten bij voetbal gekeken maar na die 45 minuten begon Davey te huilen van de kou dus heeft Don zijn team genoten lief aan te kijken om ons even langs Don zijn huis te brengen.

Hier had Davey het zo koud dat hij het zich gemakkelijk maakte met een dekentje, zijn knuffels, thee en een koekje. Na een minuut of 10 werd hij zo rozig dat hij de hele tijd weg dutte. Zo schattig.

Dat was hem weer voor deze week. Veel leuke dingen gedaan maar helaas ook weer flink in de ziekenboeg. Wij gaan meemaken wat wij aankomende week allemaal gaan beleven.

3 thoughts on “My perfect little moments #2 – 50 shades en bevroren langs het veld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge