My Perfect Little Moments # 1 – Voorhoofdsholteontsteking & Valentijnsdag

Lifestyle

Ik ben gestopt met weekvloggen maar ik begon iets te missen. Mijn passie is lifestyle bloggen. Ik vind het leuk om mijn leven met jullie te delen. En omdat ik het vloggen echt even niet zie zitten leek een fotodagboek mij een goed idee. Vanaf deze week komt er daarom dus elke week een fotodagboek online.


De week begint al goed want van Maandag en Dinsdag heb ik niet meer foto’s dan deze twee hierboven. Ik lag plat door de griep. Op Zondagavond kreeg ik enorm last van mijn oren waar door de dokter werd vastgesteld dat ik een dubbele oorontsteking heb opgelopen.

Dinsdag ging het niet veel beter. Veel stomen, veel in bed liggen. Ik was blij dat mijn moeder die dag vrij was waardoor ze de zorg voor Davey een dag kon overnemen want ik lag te gillen van de pijn.

Woensdag was het Valentijnsdag. Don en ik hadden afgesproken hier niet veel aan te doen want volgende maand zijn we ook al 6 jaar samen. En omdat ik toch ziek was werd het een rustig dagje. Hij kwam langs om Davey naar het KDV te brengen en daarna maakten we wat foto’s samen met een confetti kanon.

In samenwerking met Oona kreeg Don een leuk mailtje. Ze wilden mij wat Yves Rocher lipsticks cadeau doen voor Valentijnsdag met daarbij de vraag of Don wat liefs op een spiegel kon schrijven voor mij. Ik was enorm verrast. Wat een lieve actie is dit!

Op Donderdag voelde ik me weer totaal niet lekker en merkte ik dat Davey Don erg begon te missen. Don kwam langs om mij verlichting te bieden en lekker met Davey te spelen. Met zijn drie maakten wij een heerlijke wandeling wat mij erg goed heeft gedaan. Bij ons in het dorp hebben we ontzettend veel last van meeuwen. Davey probeerde de eendjes te voeren maar dit was bijna niet mogelijk door al die beesten. Ze jatten nog net niet het brood uit je handen.

Die middag ging het eigenlijk weer ontzettend slecht. Ik ben op aandringen van Don en mijn ouders weer naar de huisarts geweest waar ze ontdekten dat er ook een voorhoofdsholteontsteking zat. Hier krijg ik nu een kuur voor.

Vrijdag deden we het lekker rustig aan. Ik deed boven de was en Davey was in een ondeugende bui en besloot dat de wasmand zijn ruimteschip was waar hij mee zou kunnen vliegen. Verder maakte ik nog wat pakketten klaar.

Ik had namelijk wat kleding items verkocht op united Wardrobe. Er staan trouwens nog steeds wat items te koop. Je kan mij vinden onder gebruikersnaam: plm_kim.

Vrijdagavond ben ik nog druk aan de klus geweest. Ik verkocht namelijk mijn oude Imac. Hierna vond ik mijn bureau zo groot dat ik nogal impulsief besloot mijn bureau ook maar te verkopen. Op Zaterdag zou er al iemand langskomen dus ik moest hem nog even snel uit elkaar halen.

Daarna was de hoek wel heel erg leeg. Ik heb er nu mijn stoel neergezet maar vind het eigenlijk te saai. Op links staat ook nog een kast die weggaat dus ik moet nog goed bedenken wat ik met de ruimte wil.

Zaterdag begon eindelijk ons weekend als gezin weer. Don kwam weer lekker bij ons slapen en ik koester deze momenten echt. Davey liet gelijk zien dat hij een grote jongen was want hij wilt alles opeens uit een grote beker drinken.

Davey had zoveel energie dat wij hem lekker lieten uit razen in een speelparadijs. Hij heeft het hier enorm naar zijn zin gehad. En de kleine held ging zelfs helemaal alleen van de grote glijbaan. Wat een knappie!

Zondag was het eindelijk een lente dag! En ondanks dat Davey zich helemaal niet lekker voelde zijn wij na zijn slaapje lekker buiten wezen spelen. We hebben denk 2,5 uur buiten gespendeerd en vonden het beiden heerlijk.

Ik heb mijn UW account weer aangevuld met deze prachtige tas. Hij is in mijn collectie helaas overbodig geworden maar ik weet nog dat ik heel gelukkig was toen ik mijn eerste designer tas zelf afrekende. Ik hoop met deze nu een ander heel gelukkig te maken.

Dit was dan weer mijn week. Lekker rustig en nogal bewogen maar ik heb van elk moment genoten. Aankomende week staan er weer leuke dingen op de planning en daar kijk ik nu al naar uit.

3 thoughts on “My Perfect Little Moments # 1 – Voorhoofdsholteontsteking & Valentijnsdag”

  1. Oh super leuk zo’n weekdagboekje! 🙂 Vervelend dat jij en Davey niet zo lekker waren. Een oorontsteking kan zo’n pijn doen! Hopelijk voel je je nu terug helemaal top! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge