My Kiehl’s skincare night routine

Beauty

Door mijn lieve Bernadet ben ik vorig jaar in aanraking gekomen met het merk Kiehl’s. Ik had hier eerder nooit van gehoord maar nu ik de producten bijna een jaar gebruik moet ik zeggen dat ik de verbetering in mijn huid zie en er zelfs vaker voor kies geen foundation te dragen. Wat ik precies draag. Waar dit voor is en wat het doet laat ik vandaag zien.

Ik moet zeggen dat de producten voor sommige van jullie kunnen overkomen als best prijzig. Ik kies er bewust voor meer geld uit te geven aan mijn skincare routine omdat ik een moeilijke huid heb. Ik wil mijn huid goed verzorgen en ik geloof er echt in dat dit met deze natuurlijke producten beter lukt en ik zelf ook verbetering in mijn huid zie.

Mijn skincare routine


Nadat ik mijn make-up eraf gehaald heb reinig ik mijn huid met een toner. Wat een toner is? Een toner gebruik je na het reinigen om de laatste restjes make-up en vuil te verwijderen. De toner die ik gebruik is Ultra Facial oil-free toner. De fles is 250ml en kost €19,-. Ik heb het gevoel dat dit de eerste toner is die echt iets met mijn huid doet. Ik voel me schoon, het voelt zacht en er zit geen vervelend geurtje aan. Geur aan producten vind ik namelijk nogal snel overheersen. Dit gevoel krijg ik omdat dit product van Kiehl’s ervoor zorgt dat het overtollige vet op het huidoppervlak zichtbaar vermindert. Dit product is vrij van parabenen. Zonder siliconen. Zonder olie.


Na het reinigen van mijn huid gebruik ik de Midnight recovery concentrate. Dit product zit in een glazen flacon van 15ml en kost €25,-. Ik heb dit flesje nu een jaar en je ziet hoe weinig er eigenlijk pas uit is. Dit wilt dus zeggen dat je echt maar een heel klein beetje voor je gezicht nodig hebt. De verkoopster bij Kiehl’s zei 2 – 3 druppeltjes. Ik gebruik er zelf maar 2 en dat vind ik al prima. Dit product is een herstellende nachtverzorging in de vorm van een natuurlijk concentraat. Het product is 99,8% natuurlijk. Zonder parabenen en parfum.


Als laatst is het tijd voor een lotion. Daarvoor gebruik ik deze Ultra Facial Oil-Free Lotion. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit product meer ‘s ochtends dan ‘s avonds gebruik maar omdat ik dit zo’n fijn product vind zet ik hem even bij het rijtje. Deze lotion komt in een flacon van 125ml en kost €26,50. Ik koos voor de ‘oil free’ versie omdat ik al een vrij vettige huid heb van mezelf en deze fijner vond aanvoelen. Dit is een lichtgewicht lotion, zonder parfum, bijna helemaal natuurlijk, zonder parabenen. Bevat wortelextract van de Imperata Cylindrica, antarcticine en vitamine E. De laatste pluspunt waarom ik voor deze lotion koos is dat hij niet glimt. Het is dus een matte lotion en dat vind ik heel fijn.

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Kiehl’s? In de kalverstraat zit een super leuke winkel op dit adres. Je kan een gratis huidanalyse doen en word heel vriendelijk geholpen. Zeker even een aanrader! Verder kan je de producten altijd shoppen op deze site. Willen jullie een uitgebreide review van de producten? Laat dit dan even weten.

2 thoughts on “My Kiehl’s skincare night routine”

  1. Ik ben al een hele tijd benieuwd naar de producten van Kiehl’s. Ik wil me binnenkort een keer laten adviseren, want ze hebben zoveel dat ik er zelf niet helemaal uitkom. Wel fijn om jouw positieve ervaringen te lezen in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge