MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighters

Beauty

Het budget merk Mua is een van de weinige merken waar ik de laatste tijd nog echt verrast door raak. Mua heeft 6 nieuwe kleuren Undress your skin shimmer highlighters uitgebracht. Wij ontvingen 3 van de 6 kleuren en ik zal ze voor jullie gaan testen.

Dit is voor mij de eerste keer dat ik een highlighter van Mua test dus ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Ik zie al veel reviews voorbij komen en daarbij noemen ze zelfs Mac dupes. Dit maakt mij natuurlijk extra nieuwsgierig. Zullen de kleuren echt zó mooi en gepigmenteerd zijn? Het eerste wat mij opvalt is de verpakking. Simpel maar in mijn ogen oogt het een beetje ‘goedkoop’. Dit is natuurlijk mijn mening en gebasseerd op smaak. Jij kan er misschien wel heel anders over denken. Persoonlijk vind ik zwarte verpakkingen bij make-up producten mooier.

De drie kleuren die ik ontving zijn van boven naar beneden: Peach Diamond – Rosewood Glimmer – Ice Sparkle.Ik vind het reliëf wat in het product staat heel mooi. Het is bijna zonde om dit te gaan gebruiken. De verpakkingen bevatten 8,5 gram en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,99.

Hier boven een swatch van de kleurtjes. Van boven naar beneden zijn het: Peach diamond, ice sparkle & rosewood glimmer. WOW wat een pigment. Ik ben echt bang dat ik op een blauw of rood smurfje ga lijken als ik dit op mijn gezicht ga smeren. De glitters in de highlighter vind ik heel subtiel maar je ziet wel gelijk dat de highlighters heel poederig zijn, jammer.

Dan nu de swatches op mijn gezicht en hmm, als ik heel eerlijk ben moet je heel goed kijken om een verschil te zien. In eerste instantie is het heel heftig als je het op je poederkwast aanbrengt maar als je de highlighter goed inblend krijg je een mooie subtiele glans. Ik ben fan maar moet hier wel heel erg aan wennen!

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

3 thoughts on “MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighters”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge