Wat moet ik dit jaar nou weer vragen.. – realistische wishlist!

Lifestyle

Eind deze maand ben ik alweer jarig en mensen gaan, natuurlijk super lief en attent, mij vragen wat ik graag voor mijn verjaardag wil hebben. Elk jaar vind ik het enorm lastig maar ik merk dat ik vooral dit jaar er echt heel veel moeite mee heb. Wat moet ik dit jaar nou weer vragen..

Eerlijk is eerlijk als ik zeg dat ik de laatste paar jaar meer voldoening haal uit ‘persoonlijkere’ cadeautjes dan heel veel cadeaus waar ik 1) veel van heb, 2) niks mee doe, 3) niet in mijn straatje liggen. Ik heb tegenwoordig liever een dagje uit, uiteten of iets anders dan ‘tastbare ‘prullaria’. Begrijp mij echt niet verkeerd want ik vind het echt oprecht super lief maar ik hecht er gewoon simpelweg veel minder waarde aan.

Vooral haar en lichaamsverzorging, maskers en boeken zijn cadeaus die ik tegenwoordig liever zie gaan dan zie komen. Het is echt goed bedoeld maar vaak slaan mensen toch nét de plank mis met de geur of een bepaald genre van een boek. Als mensen toch iets in die richting willen geven, vraag ik tegenwoordig liever een cadeaubon zodat ik het zélf kan uitkiezen. Mensen vinden dat vaak raar maar het maakt mij oprecht een stuk gelukkiger dan dat ik uiteindelijk de producten of boeken moet wegmoffelen in een hoekje omdat ik ze eigenlijk niet lekker of leuk vind.

Maar wat dan wel?

Als jij mij écht goed kent dan weet je waar ik van houdt, wat ik graag op mijn kamer zou willen of met welk dagje uit je mij blij gaat maken. Kim is bijvoorbeeld de persoon die niks vraagt en toch altijd 200% erin slaagt om met ge-wel-dige cadeaus aan te komen, dat zeg ik niet alleen omdat ze mijn bestie is. Zij kent mij echt en weet zich te verplaatsen in wat ik echt wil (niet wat zij leuk vind).

Dus aan iedereen die dit nu leest en nog steeds vraagtekens heeft over zijn of haar cadeau. Doe liever iets persoonlijks (een tof fotoboek, een dagje weg, een fotolijst met onze top-5 foto’s), of koop een toffe cadeaubon van mijn favoriete winkels (Douglas, Kruidvat, KIEHLS, Bol.com), doneer je geld ;’) (misschien minder leuk maar er zijn te gekke manieren van geven- check pinterest)!

Verder zal ik mijzelf nog even toelichten voor diegene die mij toch niet zo goed kende als ze dachten (hahaha aangenaam)!

 • Ik wil dit jaar nog een autootje kopen dus denk daaraan bijvoorbeeld.
 • Fotografie is een passie, hobby en mijn leven (soort van).
 • Disney en Winnie the Pooh (maar ook daar heb ik diverse dingen van dus vraag het gewoon)
 • Simple Chic (wit, zwart en poeder roze)
 • Kleine posters en kaarten (desenio.nl of namaak daarvan) vind ik ontzettend tof.
 • … ondanks ik een Pathé kaart heb vind ik een bioscoopje met elkaar véél leuker of een film-marathon met lekkere hapjes of een homemade High Tea.
 • Ik houd van films en series maar niet van dé boeken achter de film of serie (die lees ik NOOIT)
 • … sidenote 1: als een boek later wordt verfilmd dan is dat niet mijn schuld haha.
 • … sidenote 2: Harry Potter heb ik ook nooit gelezen, en die boeken hoef ik ook niet- ook niet nu ik naar de Warner Bross Studios in Engeland ben geweest- zelfde geldt voor Hunger Games, Divergent, 50 shades, Game of Thrones, The Hobbit, Lord of The Rings of Pretty Little Liars. Ik kijk liever de series nog een keer.
 • Wil je toch boeken kopen: Tablebooks (zoals CHANEL of Afrika Fotografie) of de kookboeken van Rens Kroes- want daar heb ik écht wat aan.
 • Sieraden als symbolisatie voor onze vriendschap, met mijn geboortesteen etc. Minimalistische oorbellen zijn ook altijd goed.
 • Make-up, haar en bodyverzorging.. doe maar niet want ik heb een voorraad waar President Trump jaloers op zou zijn. En hij gebruikt de verkeerde kleur foundation.
 • verder zou ik het eigenlijk ook niet weten.

Like I said.. ik weet het zelf ook niet precies maar het leukste vind ik gewoon als het wat persoonlijks is. Iets dat onze vriendschap- familieband of anders doet symboliseren. Dat vind ik mooier dan welk ander cadeau dan ook.

Liefs, Bernadet.

3 thoughts on “Wat moet ik dit jaar nou weer vragen.. – realistische wishlist!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge