Mijn verjaardags verlanglijstje

Lifestyle

Op 7 April word ik alweer 23 jaar. Dit is het eerste jaar dat ik het gevoel heb mijn verjaardag klein te willen vieren. Alleen met de mensen die écht om mij geven en er niet bij moeten zijn omdat het een verplichting is. Bij een verjaardag horen natuurlijk ook altijd cadeaus en daar ga ik het vandaag over hebben.

Dit is het eerste jaar dat ik er echt lang over na moet denken wat ik dit jaar eigenlijk wil vragen voor mijn verjaardag. Ik vind het enorm lastig als ik moet bedenken om echt iets voor mezelf te vragen. Het liefst koop ik namelijk spulletjes voor Davey of voor ons toekomstige huisje. Maar met een verjaardag staat dit natuurlijk een beetje gek. Na wat speurwerk op het internet heb ik toch wat leuke dingen kunnen vinden waar ik stuk voor stuk enorm blij mee zou zijn.

Mijn verlanglijstje

Boven aan mijn verlanglijstje staat een ring van Vedder & Vedder. Ik vind dit al een enorm leuke webshop en toen ik deze ring met vingerafdruk tegenkwam was ik gelijk verliefd. Het lijkt mij heel bijzonder een ring te hebben met afdruk van Davey zijn vingertje.

Het boek SHOOT! van Anki Wijnen heb ik al een jaar in mijn bezit maar SNAP! staat al een tijd op mijn wishlist. Het lijkt mij erg leuk om de tips van Anki te zien met het fotograferen met je telefoon.

Vorig jaar kreeg ik een heel mooi Cluse horloge met rosé gouden details en nude bandje. Dit jaar wil ik graag een nieuw bandje voor bij mijn horloge. Ik draag heel vaak zwart en een zwart bandje met rose gouden details vind ik dan ontzettend mooi hierbij passen.

Door Bernadet ben ik helemaal verliefd geworden op de HP Sprocket. Dit is een kleine printer waarmee je kleine foto’s/polaroids kan uit printen. Ik vind dit zo’n leuk ding en ontzettend handig omdat ik vaak foto’s maak.

Ik vind gouden details de laatste tijd erg mooi maar ik heb niet heel veel mooie gouden sieraden. Bij My-Jewellery (hoe spreken jullie dit uit?!) vond ik een paar mooie items waaronder een gouden ketting met hartje.

Van het merk Pilgrim vond ik een hele mooie ketting met mijn sterrenbeeld er op. Ik vond dit zo mooi subtiel dat hij wel op mijn wishlist moest komen.

Deze trui is echt een ‘You love it or you hate it’ item maar ik vind hem echt geweldig. Ik weet dat heel veel hem afschuwelijk vinden maar ik vind hem zo ontzettend mooi.

En dan ben ik als laatst natuurlijk altijd gek op Zara, Primark, Bershka, Lush, Douglas bonnen en vind ik die ontzettend leuk om te krijgen.

2 thoughts on “Mijn verjaardags verlanglijstje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge