Mijn verjaardag wishlist

Beauty Fashion Lifestyle

IMG_0363
Over 2 weken blaas ik 22 kaarsjes uit! Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeaus en ondanks dat ik het ontzettend moeilijk vind om te bedenken wat ik wil krijgen heb ik het toch voor elkaar gekregen om wat dingen op papier te zetten. Mijn ‘wishlist’ is ontzettend veelzijdig maar stuk voor stuk dingen waar ik zelf heel erg blij van word.

PicMonkey Collage

Van Don krijg ik dit Calvin Klein setje. We zijn er beiden echt weg van en ik vind het een leuke toevoeging aan mijn collectie. Deze My oh My paperbag staat echt al jaren op mijn wishlist. Ik vind hem alleen zó ontzettend duur. Misschien ga ik hem met wat geld bij elkaar sparen. Wat ik echt nooit voor mezelf koop zijn sneakers. Ik zou graag een vrolijk lente paar aan mijn collectie toevoegen.

PicMonkey Collage1

Ik wil heel graag een cluse horloge. Dit exemplaar hierboven is groot favoriet bij mij. Ik zie hem op veel inspiratie foto’s voorbij komen en elke keer ben ik er weer onderste boven van. Dit setje oorbellen van anna+Nina zou ik ook heel graag voor mijn verjaardag willen. Anna+Nina maken minimalistische sieraden waar ik elke keer van onderste boven ben. Naast wat sieraden vind ik bedels voor mijn Pandora armband ook heel erg leuk. Dit kroontje zou ik graag willen hebben ter herinnering aan onze verloving.

PicMonkey Collage2

Ik heb al heel wat boeken op mijn wishlist staan maar als ik echt moet kiezen worden het deze drie. Boeken waarbij ik een hobby van mij eindelijk kan oppakken.

PicMonkey Collage3

Deze lamp heb je denk al bij meerdere bloggers voorbij zien komen maar toen ik hem bij Jamie Li in de huiskamer zag hangen werd ik opslag verliefd. Deze zou zo mooi staan in mijn kamer. Dan 2 fotografie producten. Ik ben heel erg bezig met Davey fotograferen en deze Tamron lens is echt de perfecte toevoeging voor mij. Hierdoor kan ik nét iets meer buiten fotografie doen. En de polaroid camera? Wie wilt die nou niet?

PicMonkey Collage4

Deze twee oogschaduw paletten staan al een tijd op mijn wishlist. Vooral Het Morphe pallet grijp ik steeds mis. Mac beaming blush highlighter. Wat is die prachtig! Deze zou zo mooi zijn voor de zomer.

PicMonkey Collages

Als laatst wat random producten voor een klein maar fijn prijsje. Ik ben gek op masker, ga graag in bad én ik wil graag dat mijn kamer lekker ruikt. De perfecte combinatie.

Wat staat er hoog op jouw wishlist?
Kim

17 thoughts on “Mijn verjaardag wishlist”

  1. Hele mooie producten! Ik ben ook bijna jarig dus ik haal hier toch weer wat inspiratie uit. Zo’n My Paper Bag heb ik, en is zo fijn! Zijn hele mooie tassen. Ook de sieraden van Pandora blijven altijd goed. Zo’n Calvin Klein setje en Morphe palette wil ik ook nog wel, mooie dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge