Weekvlog 39: Mijn vent voor de camera

Video's

Mijn vent voor de camera. Deze week kreeg ik weer die rot griep te pakken. Ook hield ik een grote schoonmaak in mijn kamer en maakte ik foto’s van mijn prachtige vent. Deze weekvlog is helaas weer niet zo lang waar ik heel erg van baal. Ik hoop dat jullie toch genieten

De video over mijn vent voor de camera


Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien? Klik dan hier.
Door te abonneren op ons kanaal blijf jij als eerst op de hoogte van onze video’s. Ook kan je op onze blog. Deze dus meer van ons lezen. Wij proberen de weekvlogs te verbeteren en het bloggen langzaam op te pakken. Door de video hier boven een duimpje omhoog te geven help je ons een groter bereik te halen. Hoe meer duimpjes omhoog hoe meer mensen deze video komen te zien dus vergeet dit vooral niet te doen dat zullen wij ontzettend leuk vinden.

2 thoughts on “Weekvlog 39: Mijn vent voor de camera”

  1. Wat een fijne weekje heb je nog gehad.
    Is altijd vervelend als je dan naar huis moet en je vriendje niet bij jouw is.
    Ik kende dat gevoel heb het in het beging ook zo door gemaakt.
    Maar komt wel een keer op een dag dat je altijd bij elkaar zij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge