Mijn keuze om te stoppen met weekvloggen.

Lifestyle

Voor de mensen die ons op Youtube volgen is het al een tijdje bekend maar ik ben gestopt met weekvloggen. Omdat ik mij besefte dat er ook mensen zijn die de weekvlogs alleen via de blog kijken vond ik het logisch hier ook een update over te schrijven.

Kwaliteit boven kwantiteit

Ik ben gestopt met vloggen om verschillende redenen. Maar 1 van de belangrijkste rede is dat ik enorm pietje precies ben. Ik doe alles graag goed of liever niet. De laatste maanden merkte ik dat ik de weekvlogs afraffelde. Ik maakte er geen leuk ‘dagboekje’ meer van maar alles moest snel en praktisch online. Ondanks dat alles snel moest was ik met het editen/uploaden/renderen bijna een hele dag bezig. Tijd die ik nu op dit moment veel beter in andere zaken kan stoppen. Ook merkte ik dat ik geen zin meer had om mijn camera te pakken. De tijd die ik met mijn gezin had wilde ik genieten. Ik wilde leuke dingen doen zonder het door mijn camera te zien. Het begon mij te irriteren. De keuze voor mij was daarom al snel gemaakt. Ik maakte content maar ik was er niet blij mee. En verder zag ik er geen resultaten uit. We groeiden niet, de reacties of duimpjes liepen niet op, het was leeg.

Geschrokken

En toch was ik erg geschrokken toen ik de reacties doorspitte. Nu heb ik het vooral over het aantal abonnees op ons YouTube kanaal. Deze zijn namelijk met 14 of meer volgers gedaald. Dit is iets wat ik zó ontzettend jammer vind. Natuurlijk begrijp ik dat er ook mensen waren die ons alleen volgde door de vlogs. Iedereen heeft zijn genre en dat is juist datgene wat YouTube zo leuk maakt maar ik had niet verwacht dat dit bij ons zo was. Onze ‘normale’ content werd namelijk veel beter bekeken dan de weekvlogs. Over reacties nog maar niet te spreken. Maar er kwamen ook heel veel reacties die mij ontzettend goed gedaan hebben. Wat zijn jullie met veel en wat zijn jullie lief! Dankjewel!<3 Ik ga lekker terug in mijn bubbel en ik ga ervoor zorgen om keihard terug te knallen. Stay tuned!

2 thoughts on “Mijn keuze om te stoppen met weekvloggen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge