Mijn gekregen kerstcadeaus

Video's

Vandaag laat ik mijn gekregen kerstcadeaus aan jullie zien. Wij hadden dit jaar (door omstandigheden waar ik jullie later meer over vertel) afgesproken dit jaar niet te gek te doen met kerst. En dat is prima. Want kerst gaat om samen zijn. Gezellige dingen doen niet om cadeaus. Ik vind het daarom 10x leuker als iemand moeite doet voor een cadeau dan de prijs hiervan.


BEKIJK DEZE VIDEO IN 1080P VOOR DE BESTE KWALITEIT. KAN JE DE VIDEO NIET ZIEN? KLIK HIER.

1 thought on “Mijn gekregen kerstcadeaus”

  1. Ik kijk deze video echt wel heel laat, maar daarom echt niet minder leuk! 🙂 Altijd leuk om iemand zijn gekregen cadeautjes te zien ! Wat ben je goed verwend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge