Megan Hess – The Dress

Fashion

dsc_0269

Sinds ik het boek ‘Coco Chanel. The Illustrated World Of A Fashion Icon’ van Megan Hess kocht ben ik verkocht door haar prachtige werk en manier van schrijven. In London kocht ik bij Waterstones haar andere boek, The Dress. Vandaag vertel ik wat meer erover.

Vormgeving

Megan Hess heeft een bepaalde manier van illustreren wat de herkenning van haar boeken uniek en ‘vindbaar’ maakt. Het is lijkt zo simpel maar toch zijn haar boeken fantastisch mooi, van binnen én van buiten. Als jullie willen dat ik ook wat over het boek Coco Chanel schrijf, laat het dan zeker even weten!

The Dress – Megan Hess

In het boek ‘The Dress’ staan de 100 meest iconische momenten uit de fashion-industrie afgebeeld.  In dit boek vind je dus de meest memorabele jurken terug dat tot op de dag van vandaag nog inspiratie biedt aan nieuwe fashion iconen.

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden heb ik hieronder nog wat afbeeldingen uit het boek geplaatst.

Ik ben echt enorm enthousiast over haar werk en ze brengt binnenkort haar vierde boek uit, deze staat uiteraard op mijn (kerst)verlanglijstje. Benieuwd naar haar boeken? Je kunt ze o.a. hier bestellen.

Wie is jullie favoriete schrijver of schrijfster? 

bernadet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge