MEGA WINACTIE TWV 150,-

Beauty Fashion Lifestyle Video's

geen-naam
VERRASSING!! Om deze feestmaand vrolijk te starten hebben wij een kerstcadeautje voor jullie. Wat zeggen wij? Cadeautje?! Een reuze cadeau kan je het wel noemen. Wij openen blogmas met deze geweldige winactie. Kijken jullie ook even naar de video om te kijken wat er allemaal in dit pakketje zit?


Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Wat moet je hiervoor doen?

❅ Abonneren op ons YouTube kanaal via deze link
❅ Laat een reactie achter met geldig email adres

De winnares krijgt op 1 Januari 2017 bericht van ons dus tot die tijd kan je meedoen.

bernadet Kim

91 thoughts on “MEGA WINACTIE TWV 150,-”

 1. Ik doe mee!!! Wat een mooie spulletjes. Ik heb mezelf lang genoeg verslonst, tijd om weer wat aan mijn uiterlijk te doen. Deze prijs zou daar zeker bij helpen.
  Liefs

 2. Hee meiden, ik heb op jullie yt account al uitgelegt waarom ik zo graag zou willen winnen! Dat is vanwegen kerst (het is dan niet optijd om weg teven maar m’n zus is de 16 januari jarig 🎉 Het komt precies uit dus ik hoop Zeker dat ik win ik heb aan alle regels gehouden groetjes🙋🏼

 3. Ik kan de video ook niet openen. Hij doet het niet. Maar dat maakt niets uit. Want ik doe heel graag mee. Dit is echt een perfect cadeau voor mijn dochter. Ik doe ook mee voor jaar. Gr van marina.

 4. Ik doe mee!😝 Ben vergeten op yt mijn email er bij te zetten😬💞 ik weet niet if Hey heel erg is maar volgens mij kunnen jullie het hier ook op zien🤔💘 xxx Anne

 5. Ik heb de video gezien! Echt een leuke winactie! En echt tof dat jullie dit allemaal weggeven!
  Ik doe heeeel graag mee !! En ik volg jullie ook op youtube :).

 6. super leuke win actie! OMG 150,- is niet niks! tenminste voor mij… jullie zijn echt 2 hele leuke youtubers! en zijn leuk bezig met jullie video’s ik kijk ze met plezier! Ik ben de laaste tijd wat meer bezig met me leuk op te maken en om te experimenteren met make-up en wat goede reinigings product is wel handig 😉 mijn haar is de laatste tijd ook heel vettig en allemaal andere low budget droog shampoo’s krijg ik een witte waas van in mijn haar! kortom jullie zijn 2 supppppppppppppppppppppper leuke meiden en ik hoop echt dat jullie nog super lang doorblijven gaan met YouTube xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Isis ps jullie zijn 2 super knappe meiden! ik ben geabonneerd op jullie kanaalen heb jullie video gelikt xxx Isis

 7. Ik wil heel graag mee doen want ik zie ook hele leuke dinge voor me moeder en daar woort ze vast heel vrolijk en dat maakt mij ook vrolijk

 8. Wat een geweldig pakket, wat een cadeau! Dat zou een top begin van 2017 zijn haha. Ik waag dus een kansje. Ik was nog niet geabonneerd op jullie yt-kanaal (hoe dan?!) maar nu wel (: Veel liefs!

 9. Ik doe ook mee een super leuke win actie met allemaal handige en lekkere producten die Victoria secret is zeker een favoriet van mij

 10. Super leuke winactie! 150 euro is echt veel geld, super tof dat jullie zoveel aan producten willen weggeven! Ik was al geabboneerd op jullie yt-kanaal en ik heb daar ook reactie achtergelaten! Succes met kiezen! Xx

 11. Ik doe mee
  ” super leuke winactie jullie hebben echt een heel leuk kanaal en blog ”
  Xxxx xxxx mendy

  Nog een leuke vraag

  Wat zouden jullie vragen voor kerst??♡♡

 12. Ik doe mee met jullie winactie!! Ik ben geabonneerd en heb een dikke like achtergelaten! Wat een winactie is dat dan!! Zo ontzettend veel en mooi😍 Heel erg veel succes met het kiezen van een winares! X

 13. Wat zijn jullie twee enthousiaste meiden. Zoals ik op youtube al aangaf doe ik heel graag mee met de winactie want het zijn een voor een echt super leuke spulletjes.xxx Marijke

 14. Hey meiden! Super leuke winactie en wat zitten er leuke producten in! Ik doe zeker mee! Ik ben geabonneerd en blijf zeker jullie videos kijken! Xx Anne

 15. Ik doe mee ik heb ook al 2x op jullie blog gereageerd en 2x hier omdat ik niet zeker weer of het goed is gegaan! Ik ben geabonneerd en heb een like gedaan! Ik wil graag winnen omdat het bijna kerst is en dan kan ik het weggeven! Ook is m’n tweeling zus 16 januari jarig en worden we eindelijk 14 het lijkt me tof om dit cadeau te geven ook is m’n zus van 17 23 februari jarig en dan wordt ze 18 dus het lijkt me tof om het dan te geven

 16. Hee meiden!

  Again, super leuke winactie!
  Ik wens jullie ook een ontzettend fijne kerst en heel veel succes met jullie blog en YouTube kanaal en ik hoop hoop hoop natuurlijk dat ik geluk heb bij deze win actie. Want wauw dit pakket is echt niet normaal, zo leuk!

  Duimen duimen duimen!

  Liefs Eline

 17. Ik doe heel graag mee met de winactie aangezien mijn zus over 5 dagen jarig is. Kan ik haar dit geven (als ik win natuurlijk) en ik heb geabonneerd ! Een gelukkig nieuwjaar lieve dames❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge