Mijn make-up stash

Video's

get-ready-with-me-kimVandaag heb ik een extra video voor jullie! Een video die enorm vaak word aangevraagd. Ik kan het bijna niet meer bijhouden hoe graag jullie mijn stash willen zien en omdat ik deze week ziek was en niet heb gevlogd leek het mij leuk jullie te verrassen met deze video als extra video.


Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Abonneren op ons YouTube kanaal kan altijd gratis via deze link. Als jij als eerst op de hoogte wilt zijn van onze nieuwste video’s zal ik dit zeker even doen.

Wat mist er nog in mijn stash volgens jullie?

Kim

Follow

5 thoughts on “Mijn make-up stash”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge