Mac lipstick in Verve

Beauty

IMG_5611
Voor kerst kreeg ik van Don een nieuwe MAC lipstick. Ik koos voor de kleur Verve omdat ik de laatste tijd meer donkere lipsticks draag. Ik heb al een hoop Mac lipsticks uitgeprobeerd en het leek mij wel leuk er weer een op de blog te laten zien.

IMG_5612

Deze hulsen blijven toch nog steeds prachtig hé. 

IMG_5615

Ik had al langere tijd geen lipstick meer gedragen en was op zoek naar een vrouwelijke passie volle kleur. Verve is daar echt een #1 in. 

IMG_5621

De lipstick is lekker romig. Ik vind dit meestal wel fijn want hierdoor heb ik geen last van uitgedroogde lippen maar de vlekkerigheid kan je hier niet mee voorkomen. Dat zie je op de swatch hierboven ook. De vlekken zijn énorm. De lipstick is in een mooie donkerrood/bruine tint. 

IMG_5628

De lipstick komt op mijn lippen meer voor als een donkere tint bruin. Als ik in de spiegel kijk zie ik toch echt meer een bruine tint die naar rood veranderd. Gek hoe zo’n lipstick er op je lippen er weer totaal als een verrassing uit kan komen te zien. 

IMG_5636
Ik vind het echt een prachtige kleur. Hij lijkt hier op mijn lippen iets donkerder dan hij in het echt is maar dit is wel echt de kleur zoals hij overkomt. MAC is te koop in de MAC stores of in de webshop van MAC en Douglas. De prijzen van de mac lipsticks zijn €19,50.

Wat vinden jullie van dit herfstachtige kleurtje?

Kim

11 thoughts on “Mac lipstick in Verve”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge