Influence | Mary-Kate & Ashley Olsen.

Lifestyle

DSC_0134

Vandaag wil ik eens een keer met jullie een boek bespreken. Ik heb al inmiddels een paar jaar het boek van de Olsen Twins, Influence maar nooit over geschreven. Zonde want het is zo’n mooi (tafel)-boek met prachtige interviews en foto’s.

DSC_0140

Zoals ik al vertelde staan er prachtige interviews in met o.a. Karl Lagerfeld, Diane Von Furstenberg, John Galliano, Lauren Hutton, Christian Louboutin en nog veel meer. Maar naast intervieuws gaat dit boek ook over de invloeden die Ashley en Mary-Kate Olsen hebben in de mode-industrie. Ik ben jaren groot fan geweest van de Olsen zusjes en hoewel ik niet veel met hun fashion-leventje (meer) heb vond ik het wel heel bijzonder om hun boek toe te voegen aan mijn boekenkast.

Een prachtig boek dat je als fan eigenlijk moet hebben

Plaatjes vertellen meer dan woorden dus ik maak er ook niet veel meer aan vuil. Influence is echt een prachtig (tafel)-boek. Dit boek is als fan echt een leuke ‘buy to be‘ is. Misschien leuk om een keer voor je verjaardag te vragen?

DSC_0138

DSC_0139

DSC_0144

DSC_0146

DSC_0147

DSC_0141

This book is a testament to the endless oppertunities and open doors that wait <> Mary-Kate Olsen.

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk te fotograferen maar het boek telt maar liefst 272 pagina’s en eerlijk is eerlijk als ik zeg dat er zoveel moois te zien is. Het is misschien niet het typische alledaagse leesboek maar zeker de moeite waard. Al is het alleen al voor de prachtige interviews en mooie foto’s.

Het boek is nog verkrijgbaar bij modemusthaves en kost €32,95

Zou jij Influence kopen?

bernadet

5 thoughts on “Influence | Mary-Kate & Ashley Olsen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge