Ik ging naar Parijs en nam mee ..

Beauty Fashion

IMG_1050Edit; Door de aanslagen in Frankrijk hebben wij besloten thuis te blijven. Het risico is te groot en ik wil niet risceren dat Davey een leven heeft zonder moeder. Vanavond komen Bernadet en ik alweer terug uit Parijs maar vandaag stel ik op de blog de vraag; ‘Ik ga naar Parijs en neem mee…’ Zonder vriendinnetje Bernadet stap ik natuurlijk niet de Thalys in maar wat neem ik naast haar gezelschap eigenlijk nog meer mee?

♧ Kleding – Een vrolijke pyjama, een jasje voor de avond, een vrolijk jurkje, mijn favoriete sneakers, ondergoed en een extra broek. Voor 1 nachtje weg heb je natuurlijk niet heel veel nodig. Toch vind ik het prettig een jurkje én een broek mee te hebben. Het liefst trek ik op de tweede dag een jurkje aan maar word het nu echt te koud ga ik toch liever voor mijn favoriete jeans.

♧ Beauty – Tandenborstel en tandpasta, lenzen vloeistof, een droogshampoo, parfum, een cleanser, dagcreme, een primer en mijn basic beauty producten. Het is waarschijnlijk weer veel te veel maar dit is echt het minste dat ik mee kon nemen. Qua make-up producten neem ik alleen een foundation, concealer, poeder, blush, eyeliner, mascara & wenkbrauw potlood mee. Waarschijnlijk loop en zweet ik toch al mijn make-up er af en vind ik het zonde meer in mijn tas mee te nemen en minder te kunnen winkelen.

♧ Overig – Telefoonoplader, camera lader, een tijdschrift. Meer weet ik eigenlijk niet om uiteindelijk nog mee te nemen?

♧ Rugtas – Ik neem geen handtas maar rugzak mee want op twee schouders dragen is minder zwaar dan een tas op 1 arm. In mijn rugzak doe ik mijn camera, flesje water, portemonnee, een zonnebril, wat zouts EN zoets, selfie stick, extra geheugenkaart, metro maps en dat is het denk wel.

Wat nemen jullie mee naar een city trip?
Kim

1 thought on “Ik ging naar Parijs en nam mee ..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge