fodmap recept

FODMAP recept: Pasta con spinaci e pancetta 

Lifestyle

Een fodmap recept. Ik vond het vrij moeilijk om te vinden. In mijn eerste weekmenu had ik het over Pasta con spinaci e pancetta. Een recept speciaal voor het fodmap dieet. Het leek mij leuk jullie mee te nemen in wat ik allemaal eet dus ik dacht ik schrijf een recept uit. Ik hoop dat jullie hier net zo van genieten als ik.

Wat heb je nodig?

  • Glutenvrije pasta
  • Olijfolie
  • Pijnboompitten
  • Pancetta ham
  • Spinazie
  • Geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

fodmap recept
Kook je glutevrije pasta in ruim water. Terwijl dit aan het koken is roerbak je de pijnboompitten. pancetta ham en spinazie in een pan. Ik ben zelf van het luie koken dus wij gebruikten spinazie uit de diepvries maar vers is natuurlijk veel lekkerder.

fodmap recept
Als je de pasta hebt afgegoten giet je een klein scheutje olijfolie in je pan. Roer het geheel om en voeg de pasta toe aan de spinazie, pancetta & pijnboompitten mix. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas flink toe zodat het een saus vormt. Wat zout en peper erbij naar smaak en je gerecht is alweer klaar.

fodmap recept
Als laatst kan je nog wat blokjes parmezaanse kaas over de pasta heen gooien. Ik vind dit zelf een lekkerer toevoeging geven. Eetsmakelijk!

3 thoughts on “FODMAP recept: Pasta con spinaci e pancetta ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge