Evenwicht vinden

Lifestyle

De laatste keer dat ik echt ging zitten voor het tikken van een artikeltje kan ik mijzelf niet een goed herinneren. Ik ben al een tijdje meer achter de schermen bezig dat voor en hoewel dat totaal niet storend is voor mij, vond ik wel dat jullie wat meer informatie konden krijgen van mij.

Sinds juni 2017 werk ik meer uren dan voorheen en in combinatie met de afgelopen zomervakantie heb ik enorm veel gewerkt en dingen opgebouwd. Ik ging van 3,5 dag werken naar 5 en dat ging ik op ten duur echt wel merken. Ik had minder tijd voor schrijven, laat staan dat ik als ik wel tijd had, niet eens de inspiratie of kracht had. YouTube ging mij alsnog beter af maar ook daar was simpelweg minder tijd voor.

Inmiddels ben ik alweer een paar weken terug uit Disneyland Parijs maar heb ik nog steeds niet de tijd gehad om die vlogs te bewerken óf zelfs foto’s uit te zoeken. Ik weet heus wel dat wanneer de tijd zich toereikt dit ook vanzelf wel weer komt maar ik vind het momenteel lastig om die evenwicht daartussen te vinden. Voor vele full-time werkers en hobby YT en blog-collega’s vast geen onbekend scenario.

Stoppen met dit zou ik echt niet kunnen maar ik moet wel opzoek naar die evenwicht en hoe ik het wil gaan indelen, uitvoeren en weer opbouwen. Ik weet zeker dat het wel weer goed komt maar voor jullie zijn antwoorden soms ook erg prettig.

Ik ben (hopelijk) snel weer terug met meer energie dan voorheen en een fijn balans tussen werk en PLM. <3 

Liefs, Bernadet

2 thoughts on “Evenwicht vinden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge