Even & odd schoudertas

Fashion

Een nieuwe tas voor mezelf is echt een luxe probleem. Ik koop daarom ook niet vaak een tas en ik heb het voor mezelf er eigenlijk ook niet voor over om een nieuwe tas te kopen. Met Davey gebruik ik namelijk zijn tas en niet een tas voor mezelf. Toch vind ik het prettig om een tas voor mezelf te hebben voor het winkelen. Bij Zalando werd ik gelijk verliefd op een tas van Even & Odd.De tas heb ik al intensief in gebruik maar toen ik laatst een foto liet zien in mijn Instagram story stemde merendeel van jullie er voor om er een artikel over te schrijven. Ik ben daarom meteen achter mijn laptop gekropen om wat meer over dit pareltje te vertellen. Toen ik de tas binnen kreeg was ik gelijk verliefd. Hij heeft voor mij het perfecte formaat én de perfecte kleur: Burgundy. De tas is 15cm hoog, 24cm lang & 7cm wijd.


De details van de tas vind ik erg mooi. Ze zijn allemaal goud wat ik persoonlijk wel mooi vind in combinatie met de bordeaux/paarse kleur. De sluiting klikt makkelijk dicht maar als je de tas te vol stopt gaat hij wat moeizaam. Zelf heb ik hier geen probleem mee omdat ik het persoonlijk ook niet nodig vind mijn tas zo vol te stoppen. De hengsel is gemaakt van een goude ketting. Heel mooi detail! En heel stevig. Verder schuurt de tas niet op je schouders.


De tas is gemaakt van imitatieleer wat hem iets wat stug maakt maar daarom niet minder mooi. Ik heb deze tas al met heel veel plezier gebruikt en ik zie tot nu nog steeds geen gebruikerssporen.


De tas is nú toevallig in de sale voor maar €12,45. Hij is beschikbaar bij Zalando waar je hem kan shoppen met deze link.

4 thoughts on “Even & odd schoudertas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge