Eindelijk weer eens naar Burgers Zoo

Lifestyle

Begin januari ging ik samen met mijn vriendinnetje Elize naar Burgers Zoo, even lekker tijd om samen te kijken naar alle dieren, te fotograferen en een gezellig dagje te hebben. Elize is 7 maar ze vind het zo leuk om te fotograferen, dat ik tegenwoordig meer geniet van haar plezier bij het maken van ‘haar perfecte foto’ dan zelf foto’s te maken. Toch heb ik ook niet stil gezeten:

Ik nam dit keer mijn nieuwere camera (Nikon D5300) mee om te testen. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat en hoop binnenkort de camera steeds meer mee te nemen op uitjes.

Ik vind het vooral erg uitdagend om roofdieren op de foto te krijgen, niet alleen zijn het mijn favoriete dieren maar ook omdat het niet de makkelijkste dieren zijn om te fotograferen. Het jong van de Zebra was ook wel erg tof! Cjoetie!

Liefs, Bernadet

1 thought on “Eindelijk weer eens naar Burgers Zoo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge