DIY – Memory Jar 2016.

Lifestyle

dsc_0383

Herinneringen zijn altijd leuk en ik bedacht mij ineens dat het wel leuk zou zijn om al die herinneringen in een ‘Jar’ te stoppen zodat je nog eens terug kan ‘grabbelen’ naar al die leuke momenten. Tevens ook erg leuk als kerstcadeau voor je beste vriend of vriendin bijvoorbeeld!

Wat heb je nodig:

  • Een ‘Jar’ of glazen potje.
  • Witte of gekleurde papiertjes (grootte bepaal je zelf)
  • Eventueel foto’s of quotes die 2016 voor jou zo speciaal maakte.
  • Stickers, diamantjes of andere versiersels voor jou potje.

Wat is de bedoeling?

Eigenlijk is het heel simpel, je schrijft alle ‘memorabele’ momenten van 2016 op een papiertje en deze vouw je dubbel. Bijvoorbeeld die geweldige vakantie naar Disneyland met je beste vriendin, 1-3 december 2016. Deze vouw je dubbel en doe je in jouw jar. Zo kun je er ook foto’s bijvoegen. Via de laptop kan je foto’s op pasfoto formaat of nog iets groter printen zodat ze er zonder kreuken in passen!

dsc_0381

Voorwerpen kun je er natuurlijk ook in doen. Spaarde jij dit jaar bijvoorbeeld allemaal verschillende steentjes of veertjes? Die passen er gemakkelijk bij, of doe er al jouw tickets in van de films die je gekeken hebt in 2016. Ook quotes zijn een mooie toevoeging want iedereen heeft vaak wel een quote die een jaar bijzonder maakte. Super leuke herinneringen en je kunt er altijd, op elk moment, in terugkijken.

Vervolgens kun je jouw jar nog versieren zoals je zelf wilt, met een foto, glitters, diamantjes. Noem het maar op. Je kunt het ook simpel en ‘clean’ houden door er met een lettertang het jaartal op te schrijven.

Maken jullie wel eens een Memory Jar?

bernadet

4 thoughts on “DIY – Memory Jar 2016.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge