Den Haag – Wishlist

Lifestyle

Den Haag wishlist. Yes! Vandaag gaan Bernadet en ik weer heerlijk een dagje winkelen. Ik kijk hier altijd zo enorm naar uit. Ik vind het heerlijk om in de stad rond te hangen met mijn bestie. Vandaag kozen wij voor Den Haag. We zijn afgelopen tijd zo vaak in Amsterdam geweest dat we het wel weer een beetje hadden gezien.

Over het algemeen had ik niet veel nodig dus vond ik het best lastig om wat items uit te kiezen voor op mijn wishlist. Na wat neuzen in mijn kast vond ik dat ik toch erg weinig herfst gerelateerde kleding had. Hier moet natuurlijk voor geshopt worden.

De items

  • Ik heb echt geen idee waarom, maar ik wil zó graag een baret. Misschien gewoon leuk voor de foto, maar dit lijkt mij zo tof staan met een pony. Deze is te koop bij Stradivarius.
  • Een nettere broek staat ook heel hoog op mijn verlanglijstje, dus toen ik op de site van Stradivarius zat te neuzen, en de geruite legging tegen kwam was ik gelijk om. Deze moet ik echt even passen.
  • Ik hou écht van bloemen print. Dus toen ik dit jurkje tegen kwam kwamen ze gelijk op mijn lijstje.
  • Make-up laat ik de laatste tijd een beetje links liggen, maar als ik echt leuke collecties tegen kom wil ik nog wel eens iets inslaan. Deze L’oreal x Balmain lipsticks vind ik zo mooi dat het nog moeilijk kiezen word.
  • Pull and Bear heb ik de laatste tijd echt opnieuw ontdekt. Don kocht hier altijd al veel kleding, maar voor mezelf kon ik nooit leuk slagen. Toen ik voor deze wishlist is op de site ging kijken bleef ik leuke dingen spotten. Dat word een aardige volle tas denk ik. Ik zag op de site oa een basic wollige jas, gestreepte blouse, stay here t-shirt, haarbanden (waarvan ik het liefst álle kleuren in bezit heb), basic bruine sjaal.
  • Als het goed is ligt de Lush kerst/halloween collectie weer in de winkel of komt die binnenkort weer in de winkel. Bij Don heb ik een bad dus ik ga hier zeker wat dingen uitproberen, en erover schrijven voor jullie als de producten er al zijn. De producten die mij nu het meest aanspraken waren: Pumpkin, Ectoplasm, Christmas sweater, Tree-D.
  • Sissy boy in Den Haag verkoopt nu Anna+Nina, en sinds mijn eerste paar oorbellen op mijn verjaardag wil ik heel graag een tweede paar toevoegen. Ik kies het liefst voor de herringbone ring earring.

Voor iemand die zei dat ze niet veel nodig had heb ik toch een aardige wishlist weten op te stellen. Als ik dit zo allemaal bekijk moet ik maar wat extra canvas tasjes meenemen, haha.

5 thoughts on “Den Haag – Wishlist”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge