De laatste keer…

Beauty

img_4939Het was koud, ik verveelde me en had geen inspiratie voor een artikel. Ik bedacht me wanneer het eigenlijk voor het laatst was dat ik geen inspiratie had. *plop* daar was mijn idee, mijn laatste keren..

De laatste keer..

  • Winkelen: Donderdag 10 November 2016. Dit was natuurlijk samen met Bernadet. Ik heb deze dag eigenlijk niks gekocht maar dat was ook niet nodig. Het was gezellig en daar ging het om.
  • Mijn nagels lakken: Woensdag 9 November 2016. Shame on me! En ja dat kleurtje draag ik nu nog steeds met mijn uitgegroeide nagels. Ik denk dat ik er zo meteen even een potje aceton bij pak.
  • Zwemmen: Zaterdag 5 November 2016. Met Don en Davey gingen wij zwemmen bij zwembad Koning Willem Alexander in Hoofddorp. Persoonlijk vind ik dit een heel leuk zwembad wat ook goed te doen is voor die kleintjes. Davey vermaakt zich prima in het water en kruipt op zijn knietjes het hele kinderbadje op en neer.
  • Op vakantie: Maandag 15 Augustus 2016. Naar Hommelheide in Susteren. Geen spectaculaire vakantie maar wel heerlijk genoten met het gezin.
  • Persevent: Woensdag 10 November 2016. Wij hadden zelfs 2 pers events tegelijk. Eentje voor the Oona welcome days & van Smith & Cult waar jullie later nog een artikeltje over gaan zien.
  • Pakketje: Zaterdag 12 November 2016. Een pakketje van MAC met daarin mijn bestelde producten van deze kerst collectie. De review komt heel snel online.
  • Naar de bioscoop: Zaterdag 29 Oktober 2016. Met Don in Haarlem. DATE NIGHT!!
  • Naar het consultatie bureau: 6 Augustus 2016. Deze keer kreeg hij prikjes en ik vond dat zó zielig.
  • Een broodje pindakaas: Bijna elke ochtend! Davey is gek op pindakaas maar krijgt naast een papfles nog geen broodje op. Hierdoor neem ik een broodje pindakaas zodat hij lekker kan mee snoepen, want geef nou toe pikken is natuurlijk veel leuker.

Wat vinden jullie van zo’n overzicht met mijn laatste keren van afgelopen tijd?

Kim

5 thoughts on “De laatste keer…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge