Davey wordt 2 jaar en hij vraagt..

Mommy

Ja, ik weet dat Davey zelf nog niks voor zijn verjaardag kan vragen. Dit doen wij voor hem. Wij kiezen cadeaus voor hem uit omdat onze familie en vrienden hier om vragen. Davey krijgt van ons al veel en daarom is het lastig om leuk speelgoed voor zijn leeftijd te vinden. Voor sommige producten is hij nog te klein en voor de andere weer veel te groot.

De duurdere cadeaus


Van ons en de opa’s en oma’s krijgt Davey een ‘duurder’ cadeau dan de gemiddelde cadeaus. We kunnen dit missen en vinden dit leuk. We willen graag zijn eerste fiets, een glijbaan voor in de tuin omdat hij hier dol op is, een auto om in rond te kunnen rijden zodat hij niet steeds vraagt om te ‘tuuren?’ en zijn eigen grote vrachtwagen.

Verschillende prijsklasse


Omdat wij natuurlijk niet weten wat iedereen voor Davey wilt uit geven moesten wij cadeaus uitzoeken in verschillende prijsklasse. Wij hebben veel familie en vrienden waarvan wij niet weten of ze langs kunnen komen. Het zou dus kunnen dat wij een verjaardag hebben van + 40 man. Iets wat al heel lang op de wishlist staat is een tipi tent. Ik vind houten speelgoed erg leuk en bij deze treinbaan van Ikea werd Davey gelijk enthousiast. Davey is gek op zijn toettoet auto’s dus een uitbreiding hier op in kip en extra wegdelen vorm vinden wij ook heel leuk. Een heel handig cadeau vinden wij de lego opbergboxen. Over handige cadeaus gesproken hebben wij ook schoenen op zijn lijstje gezet. Een peuter maakt in een jaar zoveel schoenen op! We kozen voor regenlaarzen waar ik verliefd op ben. Blauwe en zwarte sneakers. Wij merken dat Davey zich steeds meer bezig houd met spel. Daarvoor kozen wij deze bus, een trein, Duplo van déh Disney, een tractor omdat hij daar dol op is, en een brandweerkazerne.

Boeken


Wij vinden het zelf heel leuk Davey voor te lezen en wij merken dat Davey hier zelf ook van geniet. Hij pakt vaak een boekje er bij en vraagt of wij voor hem willen lezen. De boeken die wij vragen zijn van Takkie, Nijntje, Mol, Rupsje nooit genoeg, de spin en Jip en Janneke

Wij hebben een enorme verlanglijst. Ik weet ook dat dit niet normaal is. Wij doen dit niet omdat wij perse veel cadeaus willen maar omdat wij oprecht zoveel mensen hebben die even langs willen komen voor Davey.

1 thought on “Davey wordt 2 jaar en hij vraagt..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge