Een dagje Ouwehands Dierenpark Rhenen

Lifestyle

DSC_0113

Afgelopen vrijdag hadden ik en mijn oppaskindje een lekkere meidenmiddag. We gingen naar Ouwehands Dierenpark, hadden ontzettend mooi weer, keken heel veel dieren en hadden het heel gezellig. Natuurlijk maakte ik weer een aantal mooie foto’s.

DSC_0056

DSC_0093

DSC_0012z

DSC_0017z

DSC_0021z

DSC_0119z

‘Persoonlijke favoriet’

Ik besloot mij deze keer wat meer te focussen op de kleinere dieren in de dierentuin maar ik kan het natuurlijk niet laten om de tijgers, giraffen en wolven op de foto te zetten. Persoonlijk vind ik de eerste tijgerfoto en die van het stokstaartje in zijn zandkuil het mooiste geworden.

‘Wilt u mij helpen?’

Dierentuin fotografie blijft bijzonder en soms heb je gewoon geluk nodig. Niet iedereen lukt het altijd even goed. Zo werd ik gevraagd door een man, die ook foto’s aan het maken was, of ik even wilde helpen. Het lukte hem net niet in een bepaalde hoek foto’s te maken door gaas en slecht licht. Door een kleine hint en andere plek, was het hem toch gelukt en was hij ontzettend dankbaar. Dat zijn de leukste ervaringen.

Ik vind foto’s maken in dierentuinen echt heel leuk maar ik merk dat ik er de laatste tijd wat minder tijd voor vrij maak. Dat ga ik echt vaker doen want ik mis het enorm.

Foto’s blijven toch altijd herinneringen en achter sommige schuilt vaak een bijzonder verhaal.

Maak jij weleens ‘dierentuin fotografie’?

bernadet

9 thoughts on “Een dagje Ouwehands Dierenpark Rhenen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge