Dagelijkse Make-up Routine

Video's


In deze video laat ik mijn dagelijkse make-up routine zien. Sommige producten zijn heel budget maar ik gebruik vooral producten die voor mij heel fijn zijn. Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal. Zo vergeet je nooit een video van ons en maak je kans op een MAC make-up pakket.

GEBRUIKTE PRODUCTEN:

* Nivea Aftershave balm
* Rimmel wake me up foundation
* Essence concealer 005
* Essence ALL about matte powder
* Mac cosmetics springsheen
* Mac cosmetics Beaming blush
* Catrice wenkbrauwkitje lichtste kleur
* Essence eyebrow gel
* Miss sporty eyeliner
* Essence 18H Extencion mascara
* Mac cosmetics Brave

Als je de video hierboven niet hebt kunnen zien kan je op dit linkje klikken om hem alsnog te kijken. Vergeet je geen duimpje omhoog te geven?

1 thought on “Dagelijkse Make-up Routine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge