Classic Hot Chocolate

Lifestyle

dsc_0419

Een ‘Hot Chocolate’ kan rond de kersttijd natuurlijk niet ontbreken. Tijdens onze ‘delicious foodmas’- week, kon ik het ook niet laten om een Classic Hot Chocolate te maken voor jullie. Het is eigenlijk zo simpel en binnen een paar minuutjes heb jij een heerlijke warme chocolate in je handen.

dsc_0413

Wat heb je nodig?

  • Chocomelk of kant-en-klare verpakkingen.
  • Slagroom
  • Mini marshmellowss.
  • Eventueel candycane’s als decoratie of lekkere treat erbij.

Ik ging dit keer voor de easy peasy versie en gebruikte twee kant-en-klare verpakkingen die ik een paar weken terug bij de Xenos kocht met nog 6 andere smaken. Hierbij hoef je alleen 180ml gekookt water bij te voegen. Gebruik je wel chocomelk uit een pak? Deze kun je opwarmen in de magnetron of in een pannetje.

dsc_0422

Vervolgens leg ik een laagje marshmellows erin, doe ik er een flinke dot slagroom op en besprenkel ik er nog een paar marshmellows overheen. Easy… Peasy!

4 thoughts on “Classic Hot Chocolate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge