Christmas nails with glitter. #easy!

Beauty

16-8-ss

Rond kerst willen wij allemaal wel festive nagels maar (bijna) niemand heeft zin om er uren mee bezig te gaan. Ik doe al een paar jaar dezelfde ‘soort’ Christmas nails en het bevalt mij super goed. Je hebt enkel 1 kleur nagellak nodig, 1 glitterlak en een goeie base en topcoat.

Hoe maak je deze ‘Christmas Nails’?

Er is eigenlijk niks moeilijks aan. Je lakt jouw nagels gewoon zoals je gewend bent, ik koos voor een rustige ‘nude’ ondergrond met ESSIE Romper Room. Hiervan breng ik twee laagjes aan. Dit laat ik per laagje even goed drogen en nadat ze er allebei opzitten wacht ik ook nog even een minuutje of twee. Vervolgens breng ik de glitterlak ‘a cut above‘ aan van ESSIE. Ik koos dit jaar om het op mijn volledige ringvinger en duim aan te brengen. #easy.

Je kunt ook als je net even wat meer tijd hebt, de glitters enkel alleen op de nagelrand aanbrengen of juist met je nagelriemen mee aan de bovenkant (niet erop lakken hé.. dat is heel slecht).

Even een mooie (sneldrogende) topcoat erover heen, mijn persoonlijke favoriet is Sally Hansen Insta-Dry omdat deze ook een mooie shine aan de nagels geeft, en KLAAR! Ik ben ongeveer een minuutje of tien bezig met allebei de handen dus het is echt een vrij snelle máár leuke bezigheid.

Zijn jouw nagels al Christmas ready?

bernadet

2 thoughts on “Christmas nails with glitter. #easy!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge