BLOGMAS 2016

Lifestyle

christmas-tree-1856383_960_720

Het is vandaag 1 december en vandaag starten wij met BLOGMAS 2016. Dit jaar hebben wij weer een leuk, uniek en origineel concept bedacht over hoe wij BLOGMAS gaan invullen. Wij starten vanmiddag meteen al met een mega winactie.. dus houdt zeker ons YouTube account in de gaten.

Wat gaan wij doen?

Omdat alle feestdagen dit jaar een beetje anders dan anders vallen starten wij tm 4 december met een aantal last-minute sinterklaas ideeën. Even een kleine opwarmer voordat we echt dyhard naar de kerstsferen gaan. Als jonge moeder en als juf zitten wij natuurlijk ook wel er midden in dus het leek ons erg leuk om daar iets mee te doen. Verder gaan wij tm 31 december middernacht door met BLOGMAS gerelateerd aan kerst, looks, food, lifestyle en nog veel meer. Natuurlijk komen er DISNEYLAND PARIJS vlogs want op dit moment zitten wij in de auto naar DISNEY, WOHOO! exciting!!

Wij gaan natuurlijk nog niet verklappen hoe wij onze BLOGMAS precies gaan indelen want er wordt tegenwoordig iets teveel gekopieerd. Elke week zal anders worden met leuke verassingen en leuke ideeën voor een perfecte kerst én oud/nieuw-jaar.

Wij hebben er ONWIJS veel zin in en hopen natuurlijk dat jullie ons plezier overnemen. Wij zien jullie graag vanmiddag terug voor onze grote opening, geloof ons.. die wil je niet missen.

Kijken jullie uit naar onze BLOGMAS 2016?

Kim bernadet

5 thoughts on “BLOGMAS 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge