Mijn gekregen verjaardag cadeaus

Op 7 april werd ik 22 jaar. Ik heb maar liefst 3 keer mijn verjaardag ‘gevierd’. Donderdag was ik met Bernadet en Davey te vinden in Artis, op Vrijdag was ik echt jarig en had ik een enorm grote verrassing en op Zondag kwam familie langs. Alle 3 de dagen heb ik enorm leuke cadeautjes gekregen die ik graag met jullie wil delen.

IMG_7979
De eerste twee cadeaus kreeg ik van mijn ouders. Als ‘grapje’ kreeg ik deze Tony’s Chocolonley paaseieren, hoé lekker! Ze zijn in de smaken: melk, puur, noga, caramel zeezout (Favoriet), hazelnoot, puur pecan kokos en puur amandel zeezout. Als tweede cadeau kreeg ik deze prachtige pandora bedel voor aan mijn armband. Het is een speentje en staat in teken van de geboorte van Davey.

IMG_7958
Door mijn schoonouders ben ik ook enorm verwend. Van hen kreeg ik namelijk het grijs/rose goude Cluse horloge dat al zolang op mijn wishlist stond. Nu ik dit artikel typ zie ik dat er een vlekje op het bandje zit maar geen zorgen ik heb hem met wat water er af gekregen.

IMG_8007

Mijn opa en oma wilden graag een cadeautje geven waar ik écht iets aan had. Ik wees ze er gelijk op dat ik allergisch ben geworden voor ‘nep’ oorbellen en van hen mocht ik daarom een paar oorbellen uitkiezen. We hebben ze samen op de Anna + Nina site uitgekozen en ik vind ze zó mooi.

IMG_7993
Dit Calvin Klein setje + Morphe Soul of Summer eyeshadow palette kreeg ik van Davey en Don. Beide items stonden al heel lang op mijn wishlist en ik ben enorm blij dat ik ze nu heb gekregen van de twee liefste mannen in mijn leven. Én om niet te vergeten: Het CK setje vind Don zelf ook heel erg mooi.

IMG_7997
Heb ik niet de béste vriendin, OOIT!? Aaah in mijn weekvlog van gisteren kon je mijn reactie al zien maar ik kreeg van Bernadet gewoon een polaroid camera!! Is ze niet gék!?

IMG_7999
Van een oud vriendinnetje en haar ouders kreeg ik deze heerlijk foaming gel van Rituals. Daarbij deden ze nog wat geld zodat ik zelf iets moois uit kon kiezen.

IMG_8002
Mijn nicht, vriend en dochtertje konden helaas niet komen maar ze stuurden mij wel een heel lief cadeautje op. Toen ze dit bij haar schoonheidsspecialiste zag staan moest ze gelijk aan mij denken.

Zoals jullie kunnen zien ben ik enorm verwend en ben ik ontzettend dankbaar voor de lieve mensen om mij heen. Het zijn er misschien niet heel veel maar ik waardeer ze wel stuk voor stuk.

Wat staat op jouw birthday wishlist?

FacebookTwitterPinterest

You may also like

12 reacties

  1. Wauw, wat een fijne cadeaus allemaal! Ik vind de oorbellen van Anne + Nina heel erg mooi! Die polaroid heb ik ook, maar gebruik ik véél te weinig.

  2. Wauw, wat een prachtige dingen, je bent heerlijk goed verwend zo te zien! een heel mooi horloge, Pandora is altijd goed en dat oogschaduwpalette is ook zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge