Colorista spray 1-day color #PINKHAIR

L’oreal Paris Colorista heeft 3 nieuwe producten in deze lijn uitgebracht. Een spray, een spoeling en een permanente haarverf. Vandaag test ik voor jullie de spray maar later zal ik de permanente haarverf ook testen. Ik wilde altijd al roze haar maar ik vond dit altijd super eng om te doen. Met deze spray heb je roze haar voor 1 dag! Perfect om eens uit te proberen dus.

IMG_8176

De spray gaat er binnen 1 wasbeurt uit en zit in een kleine spuitbus. Makkelijk om mee te nemen in een tasje naar een feestje dus. De spuitbussen zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Trekpleister voor €7,99.

IMG_8181

Op het einde van de spuitbus zie je een klein buisje. Ik heb verder geen idee waar dit goed voor was want naar mijn idee maakte het het aanbrengen van de verf alleen maar moeilijk. Ik heb bij het sprayen wel een handdoek onder mijn haar gedaan om te voorkomen dat alles roze werd. De spray is makkelijk in gebruik maar ik vond dat er maar weinig pigmentatie uit de verf kwam. Je hebt twee á drie laagjes nodig voor je resultaat ziet.

IMG_8145

Voor

IMG_8146

Na

IMG_8163

Als ik eerlijk ben vind ik de spray een beetje tegenvallen. Ik had namelijk niet genoeg voor heel mijn haar. Ik zou twee spuitbussen nodig moeten hebben om heel mijn haar egaal roze te maken. Dit wil dus zeggen: 2 x €7,99 =€16. Ik vind dit persoonlijk veel te duur en zou dan zelf ook gaan voor de permanente haarverf maar ik vond het heel leuk om de kleuring zo eens te proberen voordat ik het overweeg mijn haar roze verven.

 

Wat vind jij van roze haar?

FacebookTwitterPinterest

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge