Beauty and the Beast (2017) – Perfect Little Movies.

Lifestyle

eu_batb_flex-hero_header_r_430eac8d

Afgelopen woensdag ging ik naar de live-action film van Beauty and the Beast. Ik was enorm enthousiast want dit is toch wel een van mijn favoriete Disney films. Tijdens deze Perfect Little Movies bespreek ik deze film met jullie.

” Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. ”

If she is the one who’ll break the spell, you must finally learn to love…

Ik weet niet waar ik beginnen moet maar wauw, wat een prachtige live-action film is dit geworden. Het is puur maar toch ook zo bekend. Naast de twee extra liedjes en wat veranderingen/toevoeging aan de film is het echt exact de originele animatie film. Ik ben er zo dol op.

De kostuums, de cast, de liederen, de locatie en de knipoog naar het homoseksuele geslacht, ik moet toegeven dat ik niet anders dan genoten heb. Iedereen die de animatie film kent zou eigenlijk ook de live-action moeten zien want ik garandeer je dat je kippenvel krijgt.

Echt voor iedereen?

Wat ik ontzettend leuk vond om te zien was de hoeveelheid mannen in de zaal. Die waren niet meegesleept door hun vriendin/vrouw of zus maar die zaten echt met hun vriend/partner in de zaal. Leuk! Zo zie je toch wel goed dat het echt ‘een film voor de generatie uit de jaren 90‘ is maar zeker ook voor daarboven. Een beetje actie, veel muziek en een prachtige vormgeving! Ik ga zeker nog een keer naar deze prachtige film!

Rating: ★★★★★

Heb jij de live-action Beauty and the Beast al gezien?

bernadet

6 thoughts on “Beauty and the Beast (2017) – Perfect Little Movies.”

  1. Ik wil hem zooo graag gaan kijken, maar heb gewoon nog geen tijd gevonden om even naar de bioscoop te gaan. Heb wel alleen nog maar posititeve dingen gehoord van deze film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge